Yhteisharjoitukset alkavat vuodenvaihteessa

Pelaamaan Northern Lightsiin?

Revontulten edustusjoukkue etsii nyt uusia pelaajia tulevan kesän kolmosdivarikautta silmälläpitäen. Tiistain ja torstain harjoituksiin voi saapua kokeilemaan lajia.

Sisältöön

Lisäys: Edustusjoukkueen rosteri on kautta 2016 ajatellen täynnä. Seuraavan kerran lajia on mahdollista päästä kokeilemaan syyskuussa alkavalla peruskurssilla.

Tulevaan kauteen valmistautuminen jatkuu yhteisharjoituksin heti tammikuun alusta alkaen. Kevätkausi starttasi lauantaina 2.1., jolloin joukkue järjesti sekä talvileirin edustusjoukkueen veteraaneille että tryout-tilaisuuden uusille kasvoille. Vaikka kevätkausi onkin jo potkaistu käyntiin, on uusien pelaajien yhä mahdollista tulla mukaan harjoituksiin.

Sopiiko laji minulle?

Amerikkalainen jalkapallo ei välttämättä ole meille suomalaisille kaikkein tutuin urheilulaji. Kaikki kuitenkin varmasti tietävät, että lajissa ryskätään ja otetaan miehestä mittaa. Amerikkalainen jalkapallo on laji, joka jakaa helposti mielipiteet. Toisen mielestä laji on vaikeaselkoinen, kun taas toista kiehtoo kontakti ja joukkuepelin merkitys. Joka tapauksessa lajin seuraaminen on varmasti sitä mielekkäämpää, mitä enemmän siitä ymmärtää.

Lajin menestyksekäs pelaaminen vaatii luonnollisesti harjaantumista ja ennakointikykyä, mutta jo pelkästään urheilullisuudella ja treenimotivaatiolla pääsee pitkälle. Menestyksekkään uran voi todistetusti aloittaa myös aikuisiällä. Edustusjoukkueen kauden 2015 pelaajista noin puolet aloitti lajin yli 20-vuotiaana, joten ikä ei ole lajin aloittamiselle minkäänlainen este. Tulevan kesän kampanja kolmosdivisioonassa sopii myös nuoremmille, joten jos ikää on vaikkapa 17 tai 18, mahtuu mukaan mainiosti. Päävalmentaja Perttu Hyttisen johtamaa valmennustiimiä vahvistavat tänä vuonna myös amerikkalaisvalmentajat Tim Johnson ja Stacey Thomas.

Paras tapa tulla mukaan miesten edustusjoukkueen toimintaan on ottaa yhteyttä uusista pelaajista vastaavaan Tuomo Tomperiin ja saapua sen jälkeen tiistain ja torstain yhteisharjoituksiin Ouluhallilla. Harjoituksiin osallistuminen ei sido mihinkään, mutta antaa kuitenkin tulokkaalle hyvän kuvan lajista ja edustusjoukkueen toiminnasta.

Yhteydenotot: Tuomo Tomperi (0400 505 882 / tuomo [piste] tomperi [at] gmail [piste] com. Jos sinulla on jo aiempaa kokemusta lajista, pyydämme mainitsemaan asiasta erityisesti yhteydenoton yhteydessä. Lajiharjoituksiin sopiva varustus on sisäliikuntavaatteet, sisäpelikengät ja mahdollisesti hammassuojat, mikäli järjestyy helposti.

Lue myös juttumme valmentaja Johnsonista täältä.

Tule katsomoon kesällä