Edustusjoukkueen kotiottelut 2016

Revontulet pelaavat tänä kesänä peräti viisi kotiottelua runkosarjassa. Kaikki ottelut järjestetään viime kesänä uudistetussa Castrenin urheilukeskuksessa.

Sisältöön

III-divisioonaan osallistuu 2016 peräti yhdeksän joukkuetta. Yksinkertaisena sarjana pelattava runkosarja tarjoaa jokaiselle joukkueella kahdeksan ottelua. Erikoisuutena sarjassa nähdään virolainen joukkue, Tartu Titans, joka pelaa kaikki ottelunsa vieraissa. Titansin kotiottelu pelataan toukokuun lopulla Oulussa, jolloin Lights saa isännöitäväkseen ylimääräisen viidennen ottelun. Kotiotteluiden lisäksi Northern Lights kohtaa vieraissa Päijät-Häme Panthersin, Rovaniemi Nordmenin ja Sipoo Bulldogsin.

Vahvistetut kotiotteluajat kesälle 2016 ovat seuraavat:

  • Su 15.5. klo 13 Northern Lights vs Kotka Eagles
  • Su 29.5. klo 13 Northern Lights vs Tartu Titans
  • La 11.6. klo 18 Northern Lights vs Malmi Blaze
  • Su 17.7. klo 18 Northern Lights vs Lohja Lions
  • Su 31.7. klo 13 Northern Lights vs Helsinki Wolverines II

Runkosarjan jälkeen kuusi parhaiten sijoittunutta joukkuetta jatkavat sarjan pudotuspeleihin. Hyvällä sarjamenestyksellä Northern Lightsilla on mahdollisuudet isännöidä playoff-otteluja elokuun loppupuolella.

Northern Lights saa heti avausottelussaan vastaansa kenties sarjan suurimmaksi ennakkosuosikiksi nousseen Kotka Eaglesin. Sunnuntaina 20.3. Eagles tiedotti pitkään lajin huipulla pelanneen pelinrakentaja Niclas ”Nesi” Carpelanin sopimuksesta joukkueeseen. Carpelan on Lightsille tuttu vastustaja Kuopio Steelersin, Helsinki 69ersin, Hämeenlinna Huskiesin ja nyt siis myös Eaglesin paidasta.

Tule katsomoon kesällä