Vaikeuksien kautta voittoon

Revontulten kausi jatkui mallikkaasti

Kesän ensimmäinen vierasvoitto on tosiasia Northern Lightsin viedessä sarjapisteet Rovaniemeltä lukemin 26-19.

Sisältöön

Lauantaina klo 11 pelattu ottelu oli juuri niin tiukka ja jännittävä, kuin odottaa saattoi. Nordmen laittoi kampoihin erinomaisesti, eikä ottelun lopputuloksesta voinut olla varma ennen viimeistä vihellystä. Gridironin otteluraportti summaa ottelun kulun.

Nordmenin ja Northern Lightsin historian ensimmäisestä kohtaamisesta ei mielenkiintoa puuttunut. Northern Lights siirtyi johtoon heti ensimmäisellä hyökkäysvuorollaan, mutta pisteilakointia Susivoudin kentällä ei kuitenkaan lopulta nähty. Nordmen ei johtanut ottelua missään vaiheessa, mutta pysyi hyvin vierasjoukkueen kelkassa läpi ottelun. Revontulten kaksi kolmannen neljänneksen touchdownia riittivät murtamaan puoliajan tasatuloksen ja viemään pisteet Ouluun.

Rovaniemen puolustus oli lauantaina hereillä ja pystyi vastaamaan Revontulten esittämään haasteeseen. Nordmen-puolustuksesta on nostettava esille erikseen mainiosti pelanneet kulmapuolustajat, jotka pitivät tonttinsa ja estivät pitkälti Northern Lightsin edellisen viikonlopun Eagles-ottelussa nähdyt pitkät touchdownit. Oululaisjoukkue joutui tekemään ottelussa täyden päivätyön voittaakseen. Hyökkäyksessä Northern Lightsin pelinrakentaja Othman Al-Kubaisi heitti kaksi maalia ja juoksi lisäksi itse runsaasti. Fullbackina pelannut Aku Uotila onnistui maalinteossa kahdesti. Lisäksi laitahyökkääjät Saku Kuusiniva ja Aleksi Statsevich onnistuivat jälleen maalinteossa avausottelun tapaan. (lähde)

Myös puolustus nosti tasoaan edellisestä viikosta merkittävästi. Arttu Hanhisalon kolme syötönkatkoa nousevat helposti esiin, mutta onnistujia löytyi myös muilta pelipaikoilta. Puolustus jatkaa varmasti kehittymistään David Clemmerin ja Tim Johnsonin opastuksessa.

Tule katsomoon kesällä