Puolustukselle harvinainen nollapeli

Kesän voittokulku jatkuu vahvana

Northern Lightsin edustusjoukkue päihitti lauantaina pelatussa ottelussa vierailevan Malmi Blazen puhtaasti 40-0.

Sisältöön

Gridiron.fi:ssa julkaistu otteluraportti kertoo ottelun tapahtumista:

Perinteikäs Oulu Northern Lights ja muutama vuosi sitten perustettu Malmi Blaze kohtasivat lauantai-iltana ensimmäistä kertaa historiassa. Revontulien matka tämän kesän kolmosdivisioonaan kulki I-divisioonan kautta, kun taas Blaze on sarjanousija nelosdivisioonasta. Castrenin kentälle saapuneille katsojille tarjottiin fyysinen ja tapahtumarikas kamppailu, jonka pääosaan nousivat hyvin pelanneet puolustukset.

Vaikka Northern Lights tekikin ottelussa jälleen 40 pistettä, ei ottelu ollut oululaisille helppo. Kotijoukkueen päävalmentaja Perttu Hyttinen antoi ottelun jälkeen tunnustusta pitkän matkan tehneelle vierasjoukkueelle.

– Kaveri ei missään tapauksessa ollut heittopussi, niinkuin numeroista voisi kuvitella. Ei ollut meillä helpoin päivä, paljon jäi korjattavaa. Puolustukselta toki erinomainen päivä, Hyttinen summasi. (lähde)

Northern Lights on nyt onnistunut saavuttamaan 40 tehtyä pistettä jokaisessa kauden kolmessa kotiottelussa. Hyvän alkukauden ansiosta joukkue on jo nyt – uskoisi tai ei – tehnyt enemmän pisteitä kuin koko kausilla 2014 ja 2015 yhteensä.

Tulevana viikonloppuna Lights matkustaa Lahteen kohtaamaan tappiottoman Lahti Panthersin. Seuraavan kerran pelataan kotona sunnuntaina 17.7.

Tule katsomoon kesällä