Avoimet harjoitukset alkavat

Northern Lights käynnistää syksyn avoimet harjoitukset maanantaina 19.9. klo 19.45 Castrenin kentällä. Kauteen 2017 tähtäävät harjoitukset ovat avoinna kaikille.

Sisältöön

HUOM! Myöhästyitkö harjoitusten aloituksesta? Älä huoli! Ota viipymättä yhteys Tuomo Tomperiin (0400 505 882 / tuomo.tomperi@gmail.com) ja kysy, vieläkö mahdut mukaan!

Uusille lajista kiinnostuneille avoimet harjoitukset ovat oiva tapa tutustua jenkkifutiksen maailmaan. Harjoitukset pitävät sisällään lajin perustaitojen harjoittelua. Halukkaat pääsevät harjoitusten edetessä myös hieman rymistelemään varusteiden kera. Syksyn harjoitusten jälkeen uusi harrastaja tietää, haluaako hän jatkaa joukkueen matkassa kohti kesää 2017. Harjoitukset soveltuvat kaikenkokoisille.

Avoimet harjoitukset jatkuvat maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 20.00-21.15 aloituspäivästä lokakuun puolivälin kieppeille, jolloin Castrenin viheralue suljetaan talveksi. Harjoituksiin osallistumiseen ei tarvita jenkkifutisvarusteita. Varusteiksi riittävät säänmukainen asu sekä tekonurmelle soveltuvat kengät. Nappulakengät sopivat alustalle huomattavasti lenkkitossuja paremmin, joten niitä suositellaan vahvasti. Jenkkifutiksessa käytetään useimmiten lajiin suunniteltuja kenkiä, mutta myös tavalliset jalkapallonappulat käyvät lajiin mainiosti.

Harjoituksiin osallistuminen on ilmaista, mutta vaatii ilmoittautumisen uusilta harrastajilta. Ilmoittautumiset: Tuomo Tomperi (0400 505 882 / tuomo.tomperi@gmail.com). Tule mukaan – ja ota kaverisikin!

Tule katsomoon kesällä