Ensi kesään yhä HC Hyttisen komennossa

Valmennusryhmä jatkaa kaudelle 2017

Northern Lightsin edustusjoukkueen valmennusryhmä jatkaa pitkälti loppukauden koostumuksessaan myös kohti tulevaa pelikautta.

Sisältöön

Revontulten onnistuneen kolmosdivisioonakauden jälkeen on mukava todeta, että kohti kautta 2017 lähdetään pitkälti samoin askelmerkein. Päävalmentajana jatkava Perttu Hyttinen saa avukseen laajan valmennustiimin, jonka avulla joukkue pyrkii jatkamaan viime kesän menestystä myös tulevalla kaudella. Kesän 2015 polvivammastaan vihdoin kuntoutunut Tuomo Tomperi jatkaa hyökkäyksen koordinaattorin tehtävissä ja osallistuu kauteen 2017 myös pelaajan roolissa. Puolustuksen koordinaattorina jatkaa loppukesästä tehtävät vastaanottanut Sami Harju. Harju saa erinomaista taustatukea Revontulissa jatkavalta Tim Johnsonilta, joka osallistuu talven harjoitteluun kotoaan Kansas Citysta käsin.

Lisäksi valmennustiimissä nähdään myös tulevana kesänä kokenut Ylermi Rajakangas, jonka vastuualueena on joukkueen linjapelin kehittäminen. Harri Klint jatkaa takakentän valmentajana. Joukkueenjohtaja Joonas Tainan mukaan valmennustiimin lopullinen kokoonpano selviää myöhemmin syksyllä, sillä joukkue kartoittaa edelleen tilannetta. Muutaman valmentajan kanssa on käyty keskusteluja, joista joukkue tiedottaa myöhemmin.

Tim Johnsonin halusta auttaa vanhaa seuraansa johtaja Taina on varsin hyvillään. Viime kesänä myös naisten joukkuetta valmentanut Johnson palaa Ouluun myös tulevana kesänä. Hänen tarkka roolinsa tarkentuu talvikauden edetessä.

– Coach Johnson oli meille kuluneena kesänä ensiarvoisen tärkeä voimavara monin tavoin. Puolustuksen osaamisen lisäksi hänellä oli paljon annettavaa myös muilla osa-alueilla. Oli ilo tehdä yhteistyötä asiansa osaavan ammattimiehen kanssa, jonka rinnassa sykkii suuri Revontuli-sydän, Taina kertoo.

– On toki selvää, että haluamme jatkaa yhteistyötä Coach Johnsonin kanssa myös tulevaisuudessa.

Ennakkoveikkailuissa kolmosen toiseksi sijoittuneelle joukkueelle on tarjottu jo paikkaa kakkosdivisioonaan tulevalle kaudelle. Tulevan kauden sarjataso määräytyy myöhemmin syksyllä. Joka tapauksessa on selvää, että joukkue on jälleen kovan haasteen edessä. Joukkueen sopimustilannetta raotetaan lokakuun aikana, mutta jo tässä vaiheessa voidaan todeta, että kokonaistilanne vaikuttaa erittäin lupaavalta. Avainpelaajista mm. 26 maalista viime kesänä vastannut Aku Uotila ja pelinrakentaja Othman Al-Kubaisi jatkavat oranssinutussa myös tulevana kesänä.

– Vahvistamme viime vuoden runkoa uusilla lupauksilla syksyn aikana. Tulemme olemaan kilpailukykyisiä jälleen ensi kesänä, oli sarjataso mikä tahansa, Taina päättää.

Tule katsomoon kesällä