Revontulten kesän 2017 joukkue julkaistu

Tulevan kesän joukkue rakentuu pitkälti viime kesän finaalijoukkueen varaan. Tulevan kesän Revontulissa on kuitenkin myös runsaasti uutta, mielenkiintoista verta.

Sisältöön

Joukkueen pelaajaluettelossa listataan tällä hetkellä 34 pelaajaa. Hyökkäyksen linjassa viime kesältä jatkavat Petteri Yli, Taneli Taipale ja Hannu Karvonen. Uusina pelaajina nähdään aiemmin tukimiestä ja fullbackia pelannut Olli Hinkkainen sekä Niilo Jurvakainen ja Arttu Vuoti.

Jo aiemmin julkistetun tiedon mukaan oululaisjoukkueen pelinrakentajina esiintyvät paluun joukkueeseen tehnyt Lassi Heikkilä sekä viime kaudella kulmapuolustajaa pelannut Ville Alanen. Aku Uotila ja Aleksi Statsevich saavat keskushyökkääjäosastolla avukseen rookiet Janne Kemppaisen ja Pauli Pylväksen.

Laitahyökkääjistä kenties mielenkiintoisimmat nimet ovat kesäkuussa kotiutuva Othman Al-Kubaisi ja Sami Mansikkasalo, jotka molemmat nähdään kesällä uusilla pelipaikoilla. Polvivammastaan kuntoutunut Tuomo Tomperi ja Taneli Linna pelaavat sisempää laitahyökkääjää. Viime kauden joukkueesta jatkaa myös Elias Id. Uutena pelaajana joukkoon liittyy Jarmo Karppinen (kuvassa).

Puolustuksen linjassa jatkavat vuoden tulokas 2016 Eemil Ahonen sekä mainion kauden pelannut Henri Hietajärvi. Uusina pelaajina nähdään korkeakoulusarjassa uransa aloittanut Lassi Myöhänen sekä Timo Konu ja Toni Hast. Tukimiesosasto koostuu Eetu Lehtiniemestä, Petri Hyppösestä sekä uutena kasvona Teemu Haverisesta (kuvassa).

Takapuolustajia Revontulet listaavat peräti kahdeksan kappaletta. Viime kesänä kahdeksan syötönkatkoa napsinut Arttu Hanhisalo, Oskari Kurtti ja Mustafa Al-Rubaye jatkavat myös 2017. Ikinuori Joonas Taina ja puolustukseen siirtynyt Saku Kuusiniva muodostavat vahvan safety-kaksikon. Uusina pelaajina takapuolustukseen liittyvät Tommi Puranen, Veeti Lietsalmi sekä Roope Kuopusjärvi (kuvassa).

Valmennus jatkaa pitkälti edelliskaudelta tutuin askelmerkein sillä merkittävällä muutoksella, että Sami Harjun titteli on tänä kesänä heti alkukaudesta asti puolustuksen koordinaattori. Amerikkalaisvalmentaja Tim Johnson palaa jälleen Ouluun toukokuussa.

Edustusjoukkueen pelaajaluetteloon voi tutustua tarkemmin sivuston Joukkue-osiossa.

Kotiottelut 2017

Rosterin lisäksi myös edustusjoukkueen kauden sarjaohjelma on julkaistu. Northern Lights isännöi runkosarjassa yhteensä viittä ottelua. Kauden kotiavauksessa vastaan asettuu Bears Porista. Sitä ennen Lights on ehtinyt jo pelata yhden ottelun Kotkassa Eaglesin vieraana.

Kaikki Revontulten kotiottelut on listattu alla:

  • 27.05. klo 13:00 Northern Lights – Bears
  • 01.07. klo 18:00 Northern Lights – Sun City
  • 23.07. klo 13:00 Northern Lights – TAFT
  • 29.07. klo 13:00 Northern Lights – Eagles
  • 12.08. klo 13.00 Northern Lights – Bouncers

Ottelut pelataan poikkeuksetta Castrenin kentällä.

Tule katsomoon kesällä