Revontulille selkeä voitto Mikkelissä

Aleksi Statsevichin kolme maalia siivittivät oululaisjoukkueen kauden toiseen voittoon, kun Mikkeli Bouncers kaatui 8-34 (0-28).

Sisältöön

Gridiron.fi raportoi ottelun kulusta seuraavasti:

Henri Hietajärvi puolustuksen linjassa oli mies paikallaan useilla hyvillä taklauksillaan sekä kahdella pelinrakentajan säkityksellään. Bouncers pyrki etenemään paljon juoksuin ja lyhyin heitoin, mutta vieraiden tukimiesosasto ja takapuolustus oli liki poikkeuksetta nopeasti paikalla.

Hyökkäyksessä vieraiden yksinkertainen, mutta vahvasti toiminut juoksupeli tuotti hyvin tulosta, vaikkei joukkue tälläkään kertaa juuri edennyt heittäen. Viime kesän MVP Aku Uotila oli jälleen vahvassa roolissa. Tärkeää taustatukea tarjosivat muutaman hyvän sweepin juossut Taneli Linna sekä kahteen suuntaan pelannut Aleksi Statsevich, joka avasi kauden maalitilinsä onnistumalla peräti kolmesti maalinteossa. Kahden tight endin muodostelmasta usein hyökännyt Northern Lights sai aikaan myös kauden ensimmäisen heittomaalinsa, kun pelinrakentaja Lassi Heikkilä löysi Joonas Tainan maalialueen kulmasta juoksuhämäyksen päätteeksi. Lue lisää

Revontulilla on nyt kasassa kolmen ottelun jälkeen kaksi voittoa. Paluu II-divisioonatasolle on sujunut toistaiseksi hyvin, mutta kauden todellinen suunta selviää seuraavien kahden ottelun aikana. Ensin Northern Lights matkustaa Helsinkiin kohtaamaan sarjaa johtavan Helsinki Wolverines Bluen. Juhannuksen jälkeen Ouluun matkustaa sarjakakkonen Hanko Sun City. Näiden otteluiden jälkeen tiedetään, onko oululaisjoukkue lintu vai kala.

Tule katsomoon kesällä