Eagles jälleen parempi Castrenilla

Kotkalaisten hyvä puolustuspeli ja tasaisuus hyökkäyksessä olivat liikaa isäntäjoukkueelle. Revontulet jatkavat kuitenkin taistelua sarjan viimeisestä pudotuspelipaikasta.

Sisältöön

Jenkkifutissivusto Gridiron.fi kertoo ottelun kulusta seuraavasti:

Epävakaassa säässä pelattu ottelu viime kauden III-divisioonajoukkueiden välillä tarjosi katsojille monenlaista nähtävää. Viime kesänä oululaisia dominoinut kotkalaisten heittohyökkäys ei edennyt ehkä aivan odotettuun malliin, mutta Jekabs Bitansin tähdittämä juoksupeli tuotti tarvittavaa tulosta. Oululaiset onnistuivat tekemään ottelussa kolme pitkää, yli 50-jaardista touchdownia, mutta hyökkäysvuoroilta puuttui tasaisuus aggressiivisesti pelannutta kotkalaispuolustusta vastaan. Kotkalaisten onnistuessa kaikissa kahden pisteen lisäpisteissään lähtivät sarjapisteet etelään lukemin 22-40 (14-24). Lue lisää

Tappiosta huolimatta oululaisilla on edelleen hyvät mahdollisuudet jatkaa pudotuspeleihin. Alkukaudesta otettu comeback-voitto Pori Bearsista on kesän edetessä noussut arvoon arvaamattomaan, sillä ilman tuolloin tehtyä nousua 0-21 -tappioasemasta Lights ei voisi enää selviytyä jatkopeleihin. Nyt revontulille tarjotaan mahdollisuutta jatkaa pelejään myös runkosarjan jälkeen, jos Bears kaatuu tulevana lauantaina Porissa.

Artikkelin kuvan otti Pekka Vilkkovaara.

Tule katsomoon kesällä