Lights tärkeään vierasvoittoon Nokiasta

Ghosthunters tarjosi kovan vastuksen, mutta kaatui lopulta Pyynikin illassa lukemin 20-36 (12-21).

Sisältöön

Vierasvoitto oli tärkeä Lightsin pudotuspelitaistelua ajatellen. Gridiron.fi summaa ottelun kulun seuraavasti:

Oulu Northern Lightsin voitto alle 20 miehellä pelanneesta Ghosthuntersista ei ollut yllätys, mutta helpolla eivät pisteet oululaisten matkaan lauantaina lähteneet. Ghosthunters pelasi viihdyttävää ja fyysistä jenkkifutista, eikä antanut vierailleen mitään ilmaiseksi. Kolme maalia tehnyt keskushyökkääjä Aku Uotila oli tyytyväinen voittoon, mutta piti joukkueen suoritusta varsin epätasaisena. Uotila tiesi, että Kotka Eaglesia vastaan joukkueen täytyy esittää parempaa peliä.

Ottelun alussa joukkueet etenivät tasatahtiin tehden maalisuorituksia vuoronperään. Ghosthunters siirtyi johtoon avausneljänneksen puolivälissä, mutta Northern Lightsin kuittia ei tarvinnut odottaa pitkään laitahyökkääjä Othman Al-Kubaisi onnistuessa maalinteossa. Isäntäjoukkue jatkoi kovaa taisteluaan, mutta puoliajalle mennessä Northern Lights oli onnistunut rakentamaan punapaitoihin yhdeksän pisteen kaulan. Avausjaksolla vierasjoukkue eteni pääosin juoksupelein, kun taas Ghosthunters esitti heittopainotteisempaa peliä. (lähde: gridiron.fi)

Seuraavaksi Lights isännöi Kotka Eaglesia 29.7. pelattavassa kamppailussa. Lights päättää runkosarjan kahdella kotipelillä ja yhdellä vierasottelulla Pori Bearsia vastaan. Tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että juuri Bears taistelee Revontulten kanssa sarjan viimeisestä pudotuspelipaikasta.

Tule katsomoon kesällä