10.6. Mikkeli

Bouncers vs
Northern Lights

Northern Lights kohtaa kesäkuun alussa Mikkeli Bouncersin vieraissa. Kohtaaminen on joukkueiden historian ensimmäinen millään sarjatasolla.

Sisältöön

Lauantaina 10.6. Revontulet matkustavat Mikkeliin kohtaamaan puolustavan II-divisioonan mestarijoukkueen. Nihkeästi kautensa kahdella tappiolla avannut Bouncers pääsee nyt kotikentälleen ensimmäistä kertaa. Vaikka isännillä onkin takana kaksi tappiota sarjan kärkeen veikatuille Eaglesille ja Bearsille, saa oululaisjoukkue takuuvarmasti vastaansa hyvin valmennetun ja kovaa pelaavan joukkueen.

Oululaisjoukkueen kausi alkoi kehnosti Kotkassa, kun tuomisina oli vain selvälukuinen tappio paikalliselle Eaglesille. Kurssi kuitenkin kääntyi toukokuun viimeisenä lauantaina pelatussa ottelussa, jossa Lights sai käännettyä kolmen maalin tappioaseman voitoksi toisella puoliajalla. Voiton takuumiehinä toimivat hyökkäyksessä Aku Uotila ja Joonas Taina, jotka juoksivat kaksi maalia kumpainenkin. Lisäksi joukkueen parhaaksi pelaajaksi valittu Taina paahtoi liki koko ottelun myös puolustuksessa. Gridiron.fi raportoi ottelun kulusta tarkemmin.

Alkukausi on tuonut myös muutoksia edustusjoukkueen valmennukseen. Viime kaudella valmennuksen mentorina toiminut Tim Johnson on nimitetty täksi kaudeksi joukkueen päävalmentajaksi. Päävalmentajan tehtäviä viimeiset kaksi vuotta menestyksellä hoitanut Perttu Hyttinen nähdään tänä kesänä joukkueen aloittavana centerina. Johnsonin lisäksi valmennusryhmässä nähdään myös hänen poikansa Eero Johnson, jonka vastuualueena on linjavalmennus. Muilta osin valmennusryhmä jatkaa aiemmassa koostumuksessaan.

Nuori oululaisjoukkue on reagoinut päävalmentaja Johnsonin heittämään haasteeseen alkukaudesta hyvin. Yhteisten joukkueharjoitusten lisäksi pelaajille on tarjoutunut mahdollisuus myös pienryhmävalmennukseen varsinaisten harjoitteluaikojen ulkopuolella. Joukkueen henki on erittäin hyvä, ja Oulussa katsotaan luottavaisin mielin eteenpäin.

Avainpelaajat


Fatal error: Uncaught ArgumentCountError: Too few arguments to function Roots\Sage\Extras\printPlayer(), 1 passed in /var/www/fs1/10/northern/public_html/football2015/wp-content/themes/nl2015/templates/content-single-ottelut.php on line 192 and exactly 2 expected in /var/www/fs1/10/northern/public_html/football2015/wp-content/themes/nl2015/lib/extras.php:275 Stack trace: #0 /var/www/fs1/10/northern/public_html/football2015/wp-content/themes/nl2015/templates/content-single-ottelut.php(192): Roots\Sage\Extras\printPlayer(Object(WP_Post)) #1 /var/www/fs1/10/northern/public_html/football2015/wp-includes/template.php(690): require('/var/www/fs1/10...') #2 /var/www/fs1/10/northern/public_html/football2015/wp-includes/template.php(647): load_template('/var/www/fs1/10...', false) #3 /var/www/fs1/10/northern/public_html/football2015/wp-includes/general-template.php(155): locate_template(Array, true, false) #4 /var/www/fs1/10/northern/public_html/football2015/wp-content/themes/nl2015/single.php(6): get_template_part('templates/cont in /var/www/fs1/10/northern/public_html/football2015/wp-content/themes/nl2015/lib/extras.php on line 275