29.7. klo 12:00, Oulu

Northern Lights vs
Eagles

Viime kaudella III-divisioonan finaaliottelussa kohdanneet Oulu Northern Lights ja Kotka Eagles kohtaavat jälleen Oulussa.

Sisältöön

Kuuden pelatun kierroksen jälkeen Eagles kärkkyy sarjan kärkipaikkaa viidellä voitolla ja vain yhdellä tappiolla. Northern Lightsin kausi on kulunut tasaisemmin - saldona on kolme voittoja ja kolme tappiota.

Eagles on tällä haavaa luultavasti koko sarjan kuumin joukkue. Alkukaudesta kärsityn tappion jälkeen joukkue on napsinut kolme voittoa peräjälkeen. Kahdessa viimeisessä Eagles ei ole kaiken lisäksi päästänyt pistettäkään. Northern Lights saa varmasti vastaansa kovan haasteen niin hyökkäyksessä kuin puolustuksessakin.

Northern Lights on tällä hetkellä sarjassa viidentenä, mutta neljäs ja viimeinen pudotuspelipaikka on edelleen joukkueen omissa käsissä. Voitto Eaglesista toisi oululaisjoukkueen astetta lähemmäs elokuun puolivälissä alkavia jatkopelejä.

Ottelu alkaa lauantaina klo 12. Liput 5€/3€ aleryhmät. Paikalla myös kahvio.

Joukkueet tarkastelussa

Avainpelaajat

16
Joonas Taina

Strong safety

8
6
Lassi Heikkilä

Quarterback

40
Pauli Pylväs

Fullback

Kokenut Joonas Taina ja monipuolinen Aleksi Statsevich ovat avainasemassa Eagles-hyökkäyksen pysäyttämisessä. Hyökkäyksessä pelinrakentaja Lassi Heikkilän ja keskushyökkääjä Pauli Pylväs pyrkivät pitämään Lights-hyökkäyksen niskan päällä.

Castrén

90530, Oulu

Linkit

Terveystalo Hätälä Alaset Import Alaset Import Alppimaja Halpa-Halli Kiinteistöarktia Taksipalvelu K. Lesonen Oy Oulun Hierontakeskus The Growth of a Game