Aku Uotila

88 / RB / 1992 / 3 kautta

2016: Aloittava pelinrakentaja ja osa-aikainen fullback. Hyökkäyksen tehokkain pelaaja liki millä tahansa mittarilla. Toinen hyökkäyksen kapteeneista. Teki 10 ottelussa 114 pistettä, mikä on suurin yhdellä kaudella Oulussa tehty pistemäärä 2000-luvulla. 877 juostua jaardia ja viisitoista touchdownia. 562 heitettyä jaardia ja yhdeksän touchdownia kuudessa pelinrakentajana pelaamassaan ottelussa. Eniten kiinniottoja (24) ja edettyjä jaardeja (286) koko joukkueessa. 1163 allpurpose-jaardia, joilla ylivoimaisesti joukkueen ykkönen. Yksi säkitys. Joukkueen MVP-palkinto 2016.

2015: Avasi kauden erinomaisesti Jyväskylän Jaguaareja vastaan 128 edetyllä jaardilla ja yhdellä touchdownilla. Nähtiin Tampere Saintsia vastaan myös sisempänä laitahyökkääjänä. Loukkaantui kuitenkin neljännessä ottelussaan ja joutui jättämään loppukauden pelaamatta. Kokoonpanossa ollessaan yksi hyökkäyksen tehokkaimpia pelaajia.

2014: Laitahyökkääjä Uotila pelasi ensimmäistä kesäänsä Lights-paidassa. Aiemmin jääkiekkoa harrastanut Uotila kehittyi voimakkaasti talvikaudella, ja ottikin heti tärkeän roolin Lights-hyökkäyksen oikealla laidalla. Oli harjoituskaudella joukkueen tehokkain laitahyökkääjä ja jatkoi hyviä otteitaan myös kauden edetessä. Kahdeksassa ottelussa kerätyt 14 kiinniottoa, 160 jaardia ja yksi touchdown eivät kerro koko kuvaa Uotilan merkityksestä Lights-hyökkäykselle. Vakuutti myös vahvana blokkaajana.