Northern Lights Football

Tule jenkkifutiksen peruskurssille!

Oulu Northern Lights järjestää jenkkifutiksen peruskurssin syksyllä 2020 niin miehille kuin naisillekin. Kurssi järjestetään Castrenin kentällä 14.9. alkaen.

Peruskurssilla pääset kokeilemaan lajia käytännössä ja tutustumaan myös lajissa käytettyihin varusteisiin. Maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 19.45-21.00 järjestettävä kurssi alkaa 14.9.2020 ja kestää lokakuun puoleenväliin saakka.

Kurssi on suunniteltu siten, ettet tarvitse aiempaa kokemusta lajista. Tarvittavat lajivarusteet saat seuralta. Ota mukaasi tekonurmelle soveltuvat nappulakengät, jos mahdollista.

Kurssin päätteeksi on mahdollista jatkaa joukkueiden toiminnassa. Seura järjestää sekä miehissä että naisissa tavoitteellista toimintaa, jonka keskiössä on sekä henkilökohtainen kehittyminen, että joukkueen kehittyminen kokonaisuutena. Meitä kaikkia yhdistää halu mennä eteenpäin vuosi vuodelta.

Jenkkifutis on laji, jossa fyysisillä ominaisuuksilla on suuri merkitys. Lajiharjoittelu ja ohjattu, lajinomainen fysiikkaharjoittelu yhdistyvät seurassamme – sekä miehissä että naisissa. 💪 Edustusjoukkueessa fysiikkatreenistä vastaa valmentaja Teemu Haverinen.

Syksyn peruskurssi soveltuu kaikenkokoisille pelaajille 16-vuotiaista ylöspäin. Kurssin hinta on 20 euroa, OKKL:n sporttipassilla 15 euroa.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä kurssin vastuuhenkilöön mahdollisimman pian! Kurssille otetaan rajallinen määrä osallistujia, ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Miehet
Tuomo Tomperi
Tel. / WhatsApp 0400 505 882
tuomo (at) northernlights.fi

Naiset
Anna-Kaisa Sistonen
Tel. / WhatsApp  045 110 3570
northernlightsnaiset (at) gmail.com