Alle 13-vuotiaiden junioritoimintaa Oulussa

Huom! Järjestämme myös U20-toimintaa.

Oulu Northern Lights järjestää alle 13-vuotiaille suunnattua jenkkifutistoimintaa syksyllä 2021. Harjoitukset alkavat tiistaina 7.9. ja kestävät säiden salliessa lokakuun loppupuolelle saakka. Harjoitukset järjestetään kerran viikossa Castrenin urheilukeskuksessa tiistaisin klo 18:30-19:30. Syksyn osalta harjoituksiin osallistuminen on maksutonta!

Harjoitukset jatkuvat myös keväällä. Haemme kevään harjoitusvuoroja Ouluhallilta, kun haku käynnistyy.

Seuramme tavoitteena on kehittää juniorijenkkifutistoimintaa Oulussa ja osallistua myös juniorisarjoihin. Tähän tähtäävää toimintaa käynnistetään nyt syksyllä 2021 💪

Koko kauden kustannukset kartoitetaan sen jälkeen, kun kiinnostuneiden määrä tiedetään ja pystymme määrittelemään tulevan kauden tavoitteet.

Syksyn harjoituksissa tutustutaan jenkkifutikseen ja harjoitellaan lajitaitoja, kuten lajinomaista liikkumista, pallonkäsittelyä ja taklaustekniikkaa. Syksyn harjoituksissa ei käytetä lajille ominaisia suojavarusteita. Jenkkifutis on kontaktilaji, mutta syksyn harjoituksissa kontakti rajoittuu suojatyynyjen kanssa suoritettaviin valvottuihin harjoitteisiin. Kerhon aikana ei synny esimerkiksi taklaustilanteita.

Osallistujia ei ole erikseen vakuutettu seuran puolelta. Tarkistathan, että osallistujalla on voimassa oleva vapaa-ajan vakuutus. Sopiva varustus on säänmukainen vaatetus, tekonurmialustalle sopiva kengät (nappikset) ja oma juomapullo.

Huom! Syksyn ryhmään otetaan rajallinen määrä osallistujia, joten ilmoittauduthan pikaisesti 😊

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:

Tuomo Tomperi
puh / WhatsApp 0400 505 882
tuomo.tomperi@gmail.com

Kuvasta kiitos: Lassi Heikkilä