Jenkkifutiskerho kesällä 2021

Oulu Northern Lights järjestää 7-15-vuotiaille suunnatun jenkkifutiskerhon kesällä 2021. Kerho alkaa tiistaina 18.5. ja kestää elokuun alkuun. Harjoitukset järjestetään kerran viikossa Castrenin urheilukeskuksessa tiistaisin klo 18:30-19:30.

Hinta on 40 € / osallistuja. Osallistujat jaetaan ikäryhmiin.

Kerhossa tutustutaan jenkkifutikseen ja harjoitellaan lajitaitoja, kuten lajinomaista liikkumista, pallonkäsittelyä ja taklaustekniikkaa. Kerhossa pääsee tutustumaan myös lajissa käytettäviin suojavarusteisiin, mutta itse harjoituksissa suojavarusteita ei käytetä.

Jenkkifutis on kontaktilaji, mutta kerhossa kontakti rajoittuu suojatyynyjen kanssa suoritettaviin valvottuihin harjoitteisiin. Kerhon aikana ei synny esimerkiksi taklaustilanteita kerholaisten välillä.

Kerholaisia ei ole erikseen vakuutettu seuran puolelta. Tarkistathan, että osallistujalla on voimassa oleva vapaa-ajan vakuutus. Kurssille sopiva varustus on säänmukainen vaatetus, tekonurmialustalle sopiva kengät (nappikset) ja oma juomapullo.

Northern Lightsin tavoitteena on osallistua juniorisarjaan ainakin yhdellä joukkueella kesällä 2022. Tähän tähtäävää toimintaa käynnistetään syksyllä 2021 💪

Huom! Kesän ryhmään otetaan rajallinen määrä osallistujia joten ilmoittauduthan pikaisesti 😊

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:

Tuomo Tomperi
puh / WhatsApp 0400 505 882
tuomo.tomperi@gmail.com

Kuvasta kiitos: Lassi Heikkilä