Anna-Kaisa Sistonen

68 / OT / 1988 / 5 kautta

2021: Pelasi koko kauden hyökkäysen linjan aloittavana vasempana tackelina. Puolustuksen puolella Anna-Kaisa nähtiin endinä. Suurin saavutus tälle kaudelle oli jaetun MVP-palkinnon voittaminen. Kaudella 2022 valmennus päätti palkita hyökkäyksen linjan koko joukkueen arvokkaimmaksi yksiköksi ja MVP-palkinto jaettiin yksittäisen pelaajan sijaan hyökkäyksen linjalle. Linjapelaajana Anna-Kaisa on pieni, mutta sen minkä koossa häviää, niin nopeudessa voittaa. Anna-Kaisa on yksi hyökkäyksen linjan nopeimmista pelaajista. Anna-Kaisalla  on pelikirjat hyvin hallussa ja hän on aktiviinen treenaaja. Tälläkin kaudella Anna-Kaisa toimi joukkueen johtoryhmässä ja oli vastuussa monesta asiasta myös pelikenttien ulkopuolella.

2020: Koronapandemiasta johtuvan pelaajapulan vuoksi Anna-Kaisa pelasi sekä hyökkäyksen linjassa että laitahyökkääjänä. Puolustuksen puolella Anna-Kaisa pelasi puolustuksen endinä. Hyvä kuntoisena Anna-Kaisa pystyi pelaamaan koko kesän molempiin suuntiin sekä kaikissa special teams kokoonpanoissa.

2019: Viime kaudesta hyvin kuntoutuneena Anna-Kaisa pelasi aloittavana laitahyökkääjänä. Suurimmat saavutukset tälle kaudelle olivat tehdyt maalit, sekä ensimmäisessä pelissä napattu syötönkatko. Tällä kaudella Anna-Kaisa napsi palloja kiinni ja eteni monesti uusiin yrityksiin. Puolustuksen puolella Anna-Kaisa pelasi ulompana tukimiehenä. Anna-Kaisa liittyi joukkueen johtoryhmään ja mahdollisti joukkueen toimintaan myös pelikenttien ulkopuolella.

2018: Tulokas kaudellaan Anna-Kaisa voitti ”Jorma Pääkkönen” eli Team Player of the Year -palkinnon, aktiivisen ja iloisen asenteen ansiosta. Anna-Kaisan ensimmäinen kausi jäi muutaman driven mittaiseksi, sillä harmittava loukkaantuminen katkaisi kauden ennen kuin se ehti alkaa. Kepit tai ei, niin Anna-Kaisa osallistui aktiivisesti treeneihin koko kauden ajan ja pääsi kehittämään pallon kiinniottoja, vaikka jalat eivät juoksua sallineetkaan. Kaudella 2018 joukkue voitti 2-divisioonan ja eteni korkeammalle sarjatasolle. Anna-Kaisa toimi loukkaantumisen takia joukkueen huoltajana.