Tule tukemaan oululaista jenkkifutista!

Tervehdys, oululaisesta jenkkifutiksesta kiinnostunut! Northern Lights kaipaa tukeasi kaudelle 2022. Tule mukaan!

Patrik Moilanen punnertaa Kuopiossa. Kuva: Jari Turunen

Onko oululainen amerikkalainen jalkapallo lähellä sydäntäsi? Haluaisitko nähdä, että Oulussa pelattaisiin jatkossakin kovatasoista jenkkifutista? 😊 Tule mukaan tukemaan Northern Lightsin miesten ja naisten joukkueita sekä junioritoimintaa!

Northern Lights järjesti kaudelle 2021 tukikampanjan, joka poiki yli 50 tukijaa oululaisen jenkkifutiksen hyväksi. Kuten viime vuonna, myös tällä kertaa tukea voi kahdella tapaa:

  • 100 euron taloudellisella panoksella
  • – ilmoittautumalla apukädeksi osaan kesän 2022 kotiottelutapahtumista (miesten ja naisten joukkueet)

Vastikkeeksi tuesta jokainen tukija saa:

  • – 2 kpl kausikortteja, jotka oikeuttavat kaikkiin miesten ja naisten kotiotteluihin kaudella 2022 (harjoitusottelut, runkosarja, pudotuspelit)
  • – 2 kpl paikkoja VIP-katsomosta kotiotteluissa
  • – 2 kpl kahvin ja pullan jokaisen ottelun yhteydessä

Myös yritys voi tukea joukkuetta! Jos edustamasi yritys voisi olla kiinnostunut tukemaan joukkuetta, lue lisää yrityksille tarjoamistamme mahdollisuuksista täältä.

Molempien joukkueiden runkosarjaan kuuluu kolme kotiottelua. Lisäksi miehet pelaavat harjoitusottelun toukokuussa Oulussa. Miesten ensimmäinen runkosarjan kotiottelu pelataan kesäkuun alussa, naisten toukokuun lopussa. Molemmat sarjat saadaan päätökseen elokuun lopussa.

Pelinrakentaja Pauliina Nikkilä lukee blokit oikein ja pujahtaa maaliin. (Kuvaaja: Tuomo Tomperi)

Mitä Northern Lightsille kuuluu?

Tätä kirjoittaessa sekä miesten että naisten joukkueille kuuluu hyvää. Joukkueissa on yhteensä yli 70 pelaajaa, ja molempien harjoituskaudet ovat sujuneet mallikkaasti. Kahdesta peräkkäisestä “koronakaudesta” huolimatta molemmat joukkueet ovat pystyneet lisäämään harrastajamääriä ja menestymään myös kentällä. Viime kaudella naisten joukkue voitti I-divisioonan mestaruuden, ja Lightsin joukkueiden yhteenlaskettu record oli 15-1.

Laadukas valmistautuminen ja harjoittelu on avainasemassa molempien joukkueiden tulevaisuudelle. Ouluhallin käyttöasteen kasvaessa oululainen jenkkifutis joutuu hakemaan yhä enemmän harjoitusvuoroja myös yksityiseltä puolelta. Tänä talvena Ouluhallin vuoroja on täydennetty Heinäpään Garam Masala Areenan ja Välivainion OPS-hallin avulla.

Molempien joukkueiden taloudet ovat hyvän pelaajatilanteen myötä kunnossa, eikä velkaa ole. Taloudellinen tuki luo joukkueille kaivattua tasapainotusta yllättävien tilanteiden, jolloin toiminta voi edelleen kehittyä ja kasvaa.

Esimerkiksi viime vuonna tukikampanjan kautta kerätyillä varoilla pystyttiin hankkimaan seuralle upouusia kypäriä, joita on voitu vuokrata uusille pelaajille helposti lähestyttävään hintaan. Tällä tavoin seura on pystynyt madaltamaan aloituskynnystä ja huolehtimaan samanaikaisesti pelaajien turvallisuudesta, kun varusteet ovat uusia. Kyseessä on todellinen “win-win”, jota ei olisi saatu aikaan ilman ystäviltämme saatua tukea 😎

Lisäksi Lights on aktivoitunut täksi kaudeksi myös junioritoiminnassa! Täksi kaudeksi perustetussa miesten U20-joukkueessa on kahdeksan pelaajaa, jotka nähdään yhteistyösopimuksen myötä kevään U20 SM-sarjassa Vaasan väreissä. Taloudellista tukea käytetään myös nuorten matkakustannusten kattamiseen.

Taloudellisen tuen lisäksi myös käytännön apukädet ja talkootoiminta kesäkaudella on joukkueille ensiarvoisen tärkeää! Sinusta on apua riippumatta siitä, onko laji ennalta tuttu tai oletko ollut aiemmin mukana 😄 Northern Lightsin ottelutapahtumien järjestäminen ei olisi mahdollista!

Kuva: Sonja Savela

Tuen lisäksi kampanjan tavoitteena on lisätä yhteisöllisyyttä oululaisen jenkkifutisväen keskuudessa. Eikö olisi mukavaa tietää, että seurassa tapahtuu, ja muutkin ovat mukana tukemassa toimintaa? Tukemalla seuran toimintaa saattaisit nähdä kavereitakin hieman useammin jenkkifutistoiminnan varjolla 😏

Asutko muualle, etkö pääse otteluihin? Lightsin matseja tullaan myös lähettämään suorana YouTuben kautta viime kesän tapaan. Tästä voimme kiittää Timo Konua 😎

Oletko kiinnostunut auttamaan?

Ota yhteyttä kampanjaa koordinoivaan Tuomo Tomperiin, jos olet kiinnostunut auttamaan 😊 Tuomon saa helposti kiinni sähköpostitse tai esim. WhatsAppilla. Tukemalla seuran toimintaa osallistut sekä seuramme miesten, naisten että junioreiden tukemiseen.

Kiitos oululaisen jenkkifutiksen puolesta!

Tuomo Tomperi
puh. / WhatsApp 0400 505 882
tuomo@northernlights.fi