Northern Lights Football

Tule tutustumaan jenkkifutikseen!

Kiinnostaako jenkkifutis? Oulu Northern Lights järjestää tutustumisharjoituksen lajiin keskiviikkona 30.10. Castrenin kentällä. Maksuton harjoitus on avoin niin miehille kuin naisillekin.

Tutustumisharjoituksessa pääset kokeilemaan lajia käytännössä ja testaamaan myös lajissa käytettäviä varusteita. Harjoitus on suunniteltu siten, ettet tarvitse aiempaa kokemusta lajista. Tarvittavat lajivarusteet saat seuralta. Ota mukaasi tekonurmelle soveltuvat nappulakengät, jos mahdollista. Harjoitus soveltuu kaikille 17-vuotiaista ylöspäin.

Jos kärpänen puraisee, on joukkueiden matkassa mahdollista jatkaa myös harjoituksen jälkeen. Tänä syksynä lajiharjoittelu ja ohjattu, lajinomainen fysiikkaharjoittelu yhdistyvät seurassamme aivan uudella tavalla – sekä miehissä että naisissa. 💪 Edustusjoukkueessa fysiikkatreenistä vastaa valmentaja Teemu Haverinen.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä miesten tai naisten vastuuhenkilöön mahdollisimman pian! Harjoitukseen otetaan rajallinen määrä osallistujia, ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Miehet
Tuomo Tomperi
Tel. / WhatsApp 0400 505 882
tuomo (at) northernlights.fi

Naiset
Anna-Kaisa Sistonen
Tel. / WhatsApp  045 110 3570
northernlightsnaiset (at) gmail.com