Yritysyhteistyö

Amerikkalaisen jalkapallon ottelun sähköiset pelitapahtumat ja jännittävä tunnelma luovat pohjaa uuden ajan ottelutapahtumille. Yhteistyökumppaninamme sinulla on mahdollisuus olla luomassa uutta ja kehittämässä olemassa olevaa urheilukulttuuria, johon liittyy olennaisena osana tarinat, tapahtumat ja yhdessä viihtyminen.

Pohjois-Suomalaisen kansanperinteen mukaan jokaisen metsästäjän haaveena oli myyttinen tulikettu. Onnistuessaan kaatamaan tuliketun metsästäjälle oli luvassa kaikki onni, valta ja rikkaus. Tulikettu juoksenteli pitkin pohjoisia erämaita ja aina silloin tällöin pyyhkäisi hännällään hankeen tai puun kylkeen lähettäen taivaalle kipinöitä, synnyttäen revontulia.

Tänä päivänä pohjoisen tuliketun jäljissä Castrenin kentällä juoksevat Oulun omat revontulet – Oulu Northern Lights. Tule tukemaan joukkueidemme toimintaa ensi kaudella!

Mitä vastineeksi?

Vastineeksi tuesta joukkueemme voivat tarjota näkyvyyttä ottelutapahtumiensa ympärillä ja sosiaalisessa mediassa ympäri vuoden. Vuonna 1982 perustetulla Northern Lightsilla on kaupungissa syvät juuret, ja yhteisö lajin ympärillä kasvaa jatkuvasti sekä Oulussa, että koko maassa. Näkyvyyttä lisää se, että molempien joukkueiden ottelut näytetään kaudella 2024 myös suorana Ruutu-palvelussa!

Vastineeksi voimme tarjota yritykselle:

  • – VIP-pääsyliput / kausikortit yrityksen käyttöön
  • – mahdollisuuden lajiesittelyyn henkilökunnalle joko kotiotteluiden yhteydessä tai erikseen – toki täysin turvallisesti ja ilman kontaktia
  • – yritysyhteistyötä joukkueen sosiaalisen median kanavissa (Facebook, Instagram) ja www-sivustolla
  • – kentänreunamainokset
  • – mainokset Ruutu-lähetyksissä
  • – otteluisännyydet, joissa yhden ottelun ympärille rakennetaan kaikista edellä mainituista yhtenäinen, personoitu kokonaisuus

Ota yhteyttä, niin mietitään eri vaihtoehtoja ja räätälöidään sinun yrityksellesi sopiva paketti 👌

Seuran sosiaalisen median kanavat:

Kiitos oululaisen jenkkifutiksen puolesta!

Tuomo Tomperi
puheenjohtaja
puh. / WhatsApp 0400 505 882
tuomo@northernlights.fi