Tule mukaan toimintaan!

Northern Lights järjestää amerikkalaisen jalkapallon toimintaa miehille, naisille ja junioreille. Tule mukaan toimintaan!

Jenkkifutis on vauhdikas kontaktilaji, jossa menestyminen vaatii hyvää fyysistä kuntoa ja määrätietoisuutta. Monesta muusta lajista poiketen jenkkifutikseen on luonteva tulla mukaan juniorikäisenä tai vasta aikuisiällä. Jenkkifutiksessa jokainen pelipaikka vaatii hieman erilaisia ominaisuuksia, joten kaikille kehotyypeille löytyy tehtävä.

Milloin mukaan?

Jenkkifutiksessa kaikki toiminta suunnitellaan kesällä järjestettävää kilpailukautta silmällä pitäen. Uudelle pelaajalla paras aika tulla mukaan on syksyllä ja talvella. Northern Lightsin miesten ja naisten joukkueet vastaanottavat uusia pelaajia yleisesti tammi-helmikuuhun saakka.

Edustusjoukkue

Miesten edustusjoukkueen uudet pelaajat tulevat joko seuran juniorijoukkueista tai kokonaan lajin ulkopuolelta. Aiempi urheilutausta on hyödyksi, sillä se helpottaa harjoittelua ja nopeuttaa näin lajin omaksumista. Hyvä atleettinen pohja mahdollistaa lajitaitojen hyvän omaksumisen jo yhden talvikauden aikana.

Tyypillisesti joukkueeseen liitytään 17-25 vuoden iässä, mutta hyvällä motivaatiolla varustetut pelaajat voivat liittyä mukaan vanhempanakin.

Kysy lisää joukkueen toiminnasta joukkueenjohtaja Tuomo Tomperilta.

Joukkueenjohtaja
Tuomo Tomperi
tuomo (at) northernlights.fi
Tel / WhatsApp 0400 505 882

Naisten joukkue

Kysy lisää joukkueen toiminnasta!

Anna-Kaisa Sistonen
Tel. / WhatsApp  045 110 3570
northernlightsnaiset (at) gmail.com

Juniorijoukkueet

Northern Lights järjestää junioritoimintaa eri-ikäisille nuorille. Lue tulevan kauden toiminnasta täältä.

Kuvista kiitokset: Lassi Heikkilä, Tuomo Tomperi, Jari Turunen