Lightsin suuntana Hyvinkää

Tulevana viikonloppuna kautensa voitokkaasti aloittanut Oulu Northern Lights suuntaa kauden ensimmäiselle vieraspelimatkalleen suuntanaan Hyvinkää. Muista II-divisioonan joukkueista poiketen vastustaja Hyvinkää Falcons avaa kautensa vasta nyt, koska heidän ensimmäisen kierroksen vastustajansa Kouvola Indians luopui sarjapaikastaan juuri ennen kauden alkua. Northern Lights ja Falcons ovat pelanneet samalla sarjatasolla viimeksi vuonna 2014, jolloin molemmat pelasivat I-divisioonassa- tällöin Falcons oli vahvempi joukkueiden molemmissa keskinäisissä otteluissa. Viime kaudella hyvinkääläiset kuuluivat III-divisioonan keskikastiin, kun oululaiset hakivat vauhtia IV-divisioonasta.

Vaikka joukkueiden edellisestä kohtaamisesta onkin jo kulunut aikaa, Northern Lightsin valmennus pitää Falconsia historiallisesti haastavana vastustajana. Oman mausteensa koitokseen tuo myös se, että Falconsin ottelut pelataan Kankurin luonnonnurmikentällä, jonka tuntuma on erilainen kuin Lightsin kotikentän tekonurmella. Toisaalta Lightsilla on puolellaan yksi pelattu peli, jossa pahimmat karstat on puhdistettu koneistosta ja uudetkin pelaajat ovat päässeet maistamaan täysvauhtista kontaktia. Menneen viikon harjoituksissa Lights on keskittynyt korjaamaan kauden avauspelissä havaittuja virheitä sekä vahvistamaan myös hyvin toimineita osa-alueita. Kuten kauden avauspelissä, myös ensimmäisessä vieraspelissä Lightsin kokoonpanossa on muutamia poissaoloja ja joidenkin pelaajien pelikunto on vielä loukkaantumisten takia epävarma, mutta Perttu HyttisenAleksi Statsevichin ja Tommi Purasen paluut tuovat kokoonpanoon reilusti taitoa ja kokemusta.

Ottelu pelataan Hyvinkäällä Kankurin kentällä sunnuntaina 16.6 klo 12:00, joten nyt etelämmässäkin asuvilla Lightsin kannattajilla on hyvä mahdollisuus tulla seuraamaan miten Revontulet loimuavat!