Northern Lights yhteistyöhön Pihlajalinnan kanssa

Oulu Northern Lights on solminut yhteistyösopimuksen Pihlajalinna Oulu Oy:n kanssa. Northern Lightsin pelaajat käyttävät jatkossa Pihlajalinna Oulun urheiluklinikan palveluita.

Yhteistyön tarkoituksena on tarjota seuran pelaajille, muille toimijoille ja heidän perheenjäsenilleen laadukasta ja oikeaa hoitoa urheilu- ja tapaturmavammoihin sekä muuhun terveyden- ja sairaanhoitoon. Näin voidaan varmistaa kokonaisvaltainen hoito diagnoosista kuntoutukseen ja pelaajan mahdollisimman nopea parantuminen pelikuntoiseksi.

Pihlajalinna on Suomen johtaviin sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajiin kuuluva, kokonaan suomalaisomistuksessa oleva lääkärikeskus, joka tarjoaa sosiaali- ja terveyspalveluja monipuolisesti ja luotettavasti. Palveluihin kuuluvat niin päivystyspalvelut, yleis- ja erikoislääkärien palvelut, toimenpiteet ja leikkaukset kuin hammashoitokin. Pihlajalinnan tavoitteena on haastaa totuttuja malleja ja kehittää jatkuvasti palveluaan paremmaksi ja hoitoa nopeammaksi ja vaivattomammaksi. Pihlajalinnan arvot Eettisyys, Energisyys ja Ennakkoluulottomuus ovat omiaan myös jenkkifutiskentällä!

Pihlajalinna Oulussa toimii noin kuusikymmentä yleis-, erikois- ja hammaslääkäriä sekä useita muita terveydenhuollon ammattilaista. Korkeatasoinen osaaminen ja nykyaikaiset laboratorio-, kuvantamis- sekä sairaalapalvelut muodostavat nopean ja tehokkaan hoitoketjun. Seuramme pelaajat, jäsenet ja tukijoukot ovat samoissa osaavissa ja turvallisissa käsissä hoitonsa jokaisessa vaiheessa. Yhteistyöhön kuuluu olennaisena  osana terveyden- ja sairaanhoitopalveluiden tuottamisen lisäksi urheilijoiden mahdollisten vammojen välttäminen ja ennaltaehkäisy. Pihlajalinnan järjestää vuosittain yleisiä koulutuksia, joiden sisältö käsittelee urheiluun liittyviä tyyppivammoja ja – vaivoja ja niiden ennaltaehkäisyä. Näihin koulutuksiin urheilijoiden ja seuran edustajien on mahdollisuus osallistua.

Pihlajalinna tarjoaa kattavien terveyden- ja sairaanhoitopalveluiden lisäksi urheilijoiden käyttöön niin ravitsemusasiantuntijan, kuin urheilupsykologin sekä urheilufysioterapeutin palvelut. Pihlajalinnan urheiluklinikalla on seuralle nimetty yhteyshenkilö, joka auttaa tarvittaessa esimerkiksi hoidonvarauksissa ja muissa asioissa. Vastuusairaanhoitaja on tavoitettavissa arkisin ja hän auttaa kaikissa urheilijan terveydentilaan liittyvissä kysymyksissä. Loukkaantumisen sattuessa Pihlajalinna varmistaa nopean ja tehokkaan palvelun tapaturmasta pelaajan paluuseen pelikentille valmiiksi suunnitellun hoitoketjun mukaisesti.