Tommi Puranen pelinrakentajaksi Kuopio-otteluun

Joonas Kotajärven kärsimä alavartalovamma pitää pelimiehen poissa tulevasta Veljmiehet-kamppailusta. Laitahyökkääjänä ja takapuolustajana kunnostautunut Tommi Puranen aloittaa pelinrakentajana Kotajärven tilalla.

Edustusjoukkueen päävalmentaja Joonas Taina kommentoi muutoksen vaikutuksia hyökkäyspeliin.

– Tommi on pelannu tärkeässä roolissa hyökkäyksessä koko kauden ja tehnyt isoja pelejä laitahyökkääjänä. Hänellä on hyvä käsitys hyökkäyksestä, vaikka pelinrakentajan paikka onkin uusi, Taina kertoo.

Päävalmentajan mukaan joukkueen hyökkäystä tullaan karsimaan jonkin verran pelivalikoimaa pienentämällä, kuten lyhyestä valmistautumisajasta johtuen onkin järkevää. Pelinrakentajamuutos ei kuitenkaan kokenutta Tainaa liiemmin huoleta.

– Tommi on kuluvalla kaudella osoittanut johtajan elkeitä myös pelikentän ulkopuolella ja hänellä on tästä syystä koko pelaajiston luotto uudessa haasteessa. Tuon luottamuksen odotan näkyvän myös muiden otteissa Tommin tukena.

Tutustu Tommi Purasen pelaajakorttiin täällä.

Lights kohtaa Steelers Veljmiehet Kuopion Rauhalahden kentällä lauantaina 10.8. Voitolla Lights voi varmistaa kotiedun II-divisioonan puolivälierävaiheeseen.