Edustuksen kausi päättyi Porvoossa

Porvoon Butchersin kakkosjoukkue Teurastajat sai pysäytettyä Lightsin juoksupelin kakkosdivisioonan välierässä lukemin 52-15 (20-7).

Ennakkosuosikkina välierään lähtenyt Teurastajat (8-0) oli ottelussa selvästi vierailevaa Lightsia (5-3) tehokkaampi. Oululaisten juoksuhyökkäys oli koko iltapäivän isäntien pihdeissä muutamaa valopilkahdusta lukuunottamatta. Teurastajat olivat hyvin tietoisia siitä, ettei Lights ollut juuri saavuttanut menestystä heittämällä palloa, minkä vuoksi he uskalsivat pelata varsin aggressiivista juoksupuolustusta. Lightsilla oli takataskussaan muutama uusi pelikutsu, mutta niillä ei saavutettu riittävästi menestystä ottelun voittotaistelua ajatellen.

Kokonaisuutena Lightsin kausi oli kuitenkin odotuksiin nähden menestys. Viisi voittoa, kolme tappiota ja voitettu pudotuspeliottelu lupailevat hyvää kautta 2020 varten.