Kauden 2020 kickoff keskiviikkona 11. syyskuuta

Northern Lightsin edustusjoukkue järjestää infotilaisuuden tulevasta kaudesta Castrenin kentän kokoustilassa keskiviikkona 11.9. klo 19:30. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille aiemmin jenkkifutista harrastaneille. Uusille harrastajille suunnattu peruskurssi käynnistyy 16.9.

Tilaisuudessa joukkueenjohtaja Tuomo Tomperi kertoo joukkueen toiminnasta kohti kautta 2020. Asialistalla ovat:

  • – joukkueen tavoitteet
  • – toimintatavat
  • – syksyn harjoittelukuviot

Edustusjoukkue harjoittelee syksyllä kahdesti viikossa koko joukkueen voimin fysiikkavalmentaja Teemu Haverisen opein. Harjoittelu tapahtuu keskiviikkoisin Castrenin kentällä ja lauantaisin Valmennuskeskus Voimalassa. Lue lisää aiheesta täällä.

Tuomo Tomperi nimettiin edustusjoukkueen joukkueenjohtajaksi 30.7.2019. Tomperin tavoitteena on toiminnan kokonaisvaltainen kehitys tulevaa kesää ajatellen. Lue lisää nimityksestä täältä.

Uusille harrastajille suunnattu peruskurssi käynnistyy 16.9.