Northern Lights Football

Tule jenkkifutiksen peruskurssille!

Kiinnostaako jenkkifutis? Oulu Northern Lights järjestää lajin peruskurssin tammikuussa 2020 Ouluhallilla, 6. tammikuuta alkaen.

Peruskurssilla pääset kokeilemaan lajia käytännössä ja testaamaan myös lajissa käytettäviä varusteita. Kurssi on suunniteltu siten, ettet tarvitse aiempaa kokemusta lajista. Tarvittavat lajivarusteet saat seuralta. Ota mukaasi sisäpelikengät ja pitkälahkeiset urheiluhousut. Kurssi soveltuu miehille 17-vuotiaista ylöspäin.

Kurssi alkaa Ouluhallilla 6.1. klo 20.00 ja jatkuu maanantaisin ja torstaisin kaksi viikkoa, eli yhteensä neljän harjoituskerran verran.

Jos kärpänen puraisee, on joukkueen matkassa mahdollista jatkaa myös kurssin jälkeen. Tänä vuonna lajiharjoittelu ja ohjattu, lajinomainen fysiikkaharjoittelu yhdistyvät seurassamme aivan uudella tavalla. 💪 Edustusjoukkueessa fysiikkatreenistä vastaa valmentaja Teemu Haverinen.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä kurssin vastuuhenkilöön mahdollisimman pian! Kurssille otetaan rajallinen määrä osallistujia, ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Miehet
Tuomo Tomperi
Tel. / WhatsApp 0400 505 882
tuomo (at) northernlights.fi