Tervetuloa kausi 2020!

Tänä kesänä pelataan kuin pelataankin jenkkifutista Oulussa! Northern Lightsin miesten ja naisten joukkueiden yhteisharjoitukset käynnistyivät maanantaina 1. kesäkuuta.

Maaliskuussa maahamme yltänyt COVID-19 vaikutti luonnollisesti myös Oulu Northern Lightsin toimintaan. Hyvin sujunut kevätkausi katkesi kerrasta epävarmuuden ja huolen täyttäessä mielen. Parin kuukauden yksilöharjoittelusta päästiin kuitenkin siirtymään pienryhmäharjoitteluun 14. toukokuuta, ja nyt kuunvaihteessa mukaan tulivat joukkueharjoitukset. Tähtäimessä sekä miesten että naisten joukkueella on heinäkuussa alkava typistetty sarjakausi. Molemmat joukkueet pelaavat tänä kesänä neljän ottelun runkosarjan, ja mahdolliset pudotuspelit.

Miesten joukkueen kausi alkaa näillä näkymin 18.7. kotiottelulla Jyväskylän Jaguarsia vastaan. Pohjoislohkossa pelaavat Lightsin ja Jaguarsin lisäksi myös Kuopio Steelers Veljmiehet, Lahti Panthers ja Pirkkala Spartans. Jos Lights suoriutuu lohkon kahden parhaan joukkoon, on edessä välieräottelu etelälohkon joukkuetta vastaan. II-divisioonakausi huipentuu elokuun viimeisenä viikonloppuna Rautamaljaan.

Vaikka kevätkausi on ollut myös Lightsin kannalta haastava, ehditään kauteen 2020 valmistautua vielä hyvin. Sarjaohjelmaa tehdessä lajiliittomme piti tärkeänä, että kaikki joukkueet ehtivät harjoitella riittävästi ennen otteluiden alkamista. Lightsin miesten joukkueella on seitsemän viikkoa aikaa valmistautua ensimmäiseen otteluun.

Miesten edustusjoukkue odottaa alkavaa kautta innolla – onhan kauden eteen tehty töitä jo syksystä asti. Kesäkuun ensimmäinen viikko lähtikin liikkeelle yli 30 pelaajan voimin. Ajantasaista rosteria saa odotella aivan lähipäivinä 😉🙏