Tule tutustumaan jenkkifutikseen!

Kiinnostaako jenkkifutis? Oulu Northern Lights järjestää mahdollisuuden tutustua lajiin heinäkuussa 2020 Castrenin kentällä.

Heinäkuun harjoituksissa pääset tutustumaan lajiin käytännössä monipuolisten harjoitteiden kautta. Maanantaisin klo 19:45-21:15 järjestettävät harjoitukset alkavat 13.7. ja jatkuvat 10.8. asti.

Harjoitukset on suunniteltu siten, ettet tarvitse aiempaa kokemusta lajista. Ota mukaasi tekonurmialustalle sopivat kengät ja säänmukaiset urheiluvaatteet. Harjoitukset soveltuvat miehille 14-vuotiaista ylöspäin. Osallistuminen on maksutonta.

Harjoitukset alkavat Castrenin kentällä 13.7. klo 19:45 ja jatkuvat maanantaisin viiden viikon ajan.

Harjoituksissa ei käytetä lajille ominaisia suojavarusteita kuten kypärää ja hartiasuojia. Jos kärpänen kuitenkin puraisee, on seuran toiminnassa mahdollista jatkaa myös harjoitusten päättymisen jälkeen. Joukkueessamme lajiharjoittelu ja ohjattu, lajinomainen fysiikkaharjoittelu yhdistyvät laadukkaalla tavalla. 💪 Edustusjoukkueessa fysiikkatreenistä vastaa valmentaja Teemu Haverinen.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä harjoituksista vastaavaan henkilöön mahdollisimman pian! Harjoituksiin otetaan rajallinen määrä osallistujia, ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ota yhteyttä
Tuomo Tomperi
Tel. / WhatsApp 0400 505 882
tuomo (at) northernlights.fi