Alle 20-vuotiaiden nuorten jenkkifutistoimintaa Oulussa 😻

Oletko syntynyt 2002 tai myöhemmin, ja jenkkifutis kiinnostaa? Northern Lights käynnistää kaudelle 2022 tähtäävää alle 20-vuotiaiden poikien junioritoimintaa Oulussa! 😀🧡

Kauden 2022 joukkueen kokoaminen aloitetaan elokuussa 2021, jolloin järjestetään ensimmäiset avoimet harjoitukset seuraavasti:

  • – 10.8. klo 19:30 Castrenin kentällä
  • – 17.8. klo 19:30 Castrenin kentällä

Avoimista harjoituksista jatketaan yhdessä miesten joukkueen kanssa järjestettävälle syksyn peruskurssille ja sitä kautta seuran toimintaan. U20-joukkue harjoittelee ja valmistautuu tulevaan kauteen yhteistyössä miesten joukkueen kanssa.

Northern Lights järjestää tavoitteellista toimintaa, jonka keskiössä on sekä henkilökohtainen kehittyminen, että joukkueen kehittyminen kokonaisuutena. Jenkkifutis on laji, jossa fyysisillä ominaisuuksilla on suuri merkitys. Lajiharjoittelu ja ohjattu, lajinomainen fysiikkaharjoittelu yhdistyvät seurassamme tehokkaasti 💪 Edustusjoukkueessa fysiikkatreenistä vastaa valmentaja Teemu Haverinen.

U20-sarjaan voivat osallistua tulevalla kaudella vuonna 2002 tai sen jälkeen syntyneet pelaajat. Pelaajien on U20-sarjan lisäksi mahdollistua osallistua myös miesten edustusjoukkueen otteluihin kesällä 2022.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä Tuomo Tomperiin ja tule rohkeasti avoimiin harjoituksiin elokuussa! Avoimiin harjoituksiin osallistuminen on maksutonta. Tarvitset vain tekonurmialustalle sopivat kengät ja juomapullon. Muut varusteet saat seuralta.

Tuomoon saa olla yhteyksissä milloin vain, jenkkifutikselle on aina aikaa 😅 Tuomo myös vastaa mielellään ihan mihin vaan aiheeseen liittyvään.

Tuomo Tomperi
Tel. / WhatsApp 0400 505 882
tuomo (at) northernlights.fi

Kuva: Jari Turunen