Alle 20-vuotiaiden nuorten jenkkifutistoimintaa Oulussa ūüėĽ

Oletko syntynyt 2002 tai my√∂hemmin, ja jenkkifutis kiinnostaa? Northern Lights k√§ynnist√§√§ kaudelle 2022 t√§ht√§√§v√§√§ alle 20-vuotiaiden poikien junioritoimintaa Oulussa! ūüėÄūüß°

Kauden 2022 joukkueen kokoaminen aloitetaan syksyllä 2021. Syyskuun ensimmäiset treenit järjestetään 14. syyskuuta. Treenejä on tiistaisin ja torstaisin lokakuun puoleenväliin saakka. On täysin OK tulla kokeilemaan lajia sitoutumatta sen pidemmälle! Kokeilemalla selviää, haluaako treenaamista jatkaa.

Northern Lights j√§rjest√§√§ tavoitteellista toimintaa, jonka keski√∂ss√§ on sek√§ henkil√∂kohtainen kehittyminen, ett√§ joukkueen kehittyminen kokonaisuutena. Jenkkifutis on laji, jossa fyysisill√§ ominaisuuksilla on suuri merkitys. Lajiharjoittelu ja ohjattu, lajinomainen fysiikkaharjoittelu yhdistyv√§t seurassamme tehokkaasti ūüí™ Edustusjoukkueessa fysiikkatreenist√§ vastaa valmentaja Teemu Haverinen.

U20-sarjaan voivat osallistua tulevalla kaudella vuonna 2002 tai sen jälkeen syntyneet pelaajat. Pelaajien on U20-sarjan lisäksi mahdollistua osallistua myös miesten edustusjoukkueen otteluihin kesällä 2022.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä Tuomo Tomperiin ja tule rohkeasti kokeilemaan! Tarvitset vain tekonurmialustalle sopivat kengät ja juomapullon. Muut varusteet saat seuralta.

Tuomoon saa olla yhteyksiss√§ milloin vain, jenkkifutikselle on aina aikaa ūüėÖ Tuomo my√∂s vastaa mielell√§√§n ihan mihin vaan aiheeseen liittyv√§√§n.

Tuomo Tomperi
Tel. / WhatsApp 0400 505 882
tuomo (at) northernlights.fi

Kuva: Jari Turunen