Alle 20-vuotiaiden nuorten jenkkifutistoimintaa Oulussa đŸ˜»

Oletko syntynyt 2002 tai myöhemmin, ja jenkkifutis kiinnostaa? Northern Lights kĂ€ynnistÀÀ kaudelle 2022 tĂ€htÀÀvÀÀ alle 20-vuotiaiden poikien junioritoimintaa Oulussa! 😀🧡

Kauden 2022 joukkueen kokoaminen aloitetaan syksyllÀ 2021. Syyskuun ensimmÀiset treenit jÀrjestetÀÀn 14. syyskuuta. TreenejÀ on tiistaisin ja torstaisin lokakuun puoleenvÀliin saakka. On tÀysin OK tulla kokeilemaan lajia sitoutumatta sen pidemmÀlle! Kokeilemalla selviÀÀ, haluaako treenaamista jatkaa.

Northern Lights jĂ€rjestÀÀ tavoitteellista toimintaa, jonka keskiössĂ€ on sekĂ€ henkilökohtainen kehittyminen, ettĂ€ joukkueen kehittyminen kokonaisuutena. Jenkkifutis on laji, jossa fyysisillĂ€ ominaisuuksilla on suuri merkitys. Lajiharjoittelu ja ohjattu, lajinomainen fysiikkaharjoittelu yhdistyvĂ€t seurassamme tehokkaasti đŸ’Ș Edustusjoukkueessa fysiikkatreenistĂ€ vastaa valmentaja Teemu Haverinen.

U20-sarjaan voivat osallistua tulevalla kaudella vuonna 2002 tai sen jÀlkeen syntyneet pelaajat. Pelaajien on U20-sarjan lisÀksi mahdollistua osallistua myös miesten edustusjoukkueen otteluihin kesÀllÀ 2022.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttÀ Tuomo Tomperiin ja tule rohkeasti kokeilemaan! Tarvitset vain tekonurmialustalle sopivat kengÀt ja juomapullon. Muut varusteet saat seuralta.

Tuomoon saa olla yhteyksissĂ€ milloin vain, jenkkifutikselle on aina aikaa 😅 Tuomo myös vastaa mielellÀÀn ihan mihin vaan aiheeseen liittyvÀÀn.

Tuomo Tomperi
Tel. / WhatsApp 0400 505 882
tuomo (at) northernlights.fi

Kuva: Jari Turunen