Northern Lightsin yhteistyö Pihlajalinnan kanssa jatkuu

Yhteistyökumppanimme Pihlajalinna on tarjonnut seuran pelaajille, muille toimijoille ja heidän perheenjäsenilleen laadukasta hoitoa urheilu- ja tapaturmavammoihin sekä muuhun terveyden ja sairaanhoitoon jo vuodesta 2019. Yhteistyö jatkuu myös kaudella 2022.

Lähes täysin kotimaisessa omistuksessa olevan Pihlajalinnan arvot Eettisyys, Energisyys ja Ennakkoluulottomuus kuuluvat myös jenkkifutiskentälle. Pihlajalinna tarjoaa Oulussa terveydenhuoltopalveluja laaja-alaisesti, ja vahvistunut tapaturmapäivystys uudessa Hiirosen toimipisteessä palvelee urheilijoita kattavasti. Pihlajalinnan palveluista jäsenemme löytävät päivystyspalvelut, yleis- ja erikoislääkärien palvelut, toimenpiteet ja leikkaukset sekä myös hammashoidon.

– Yhteistyö Pihlajalinnan kanssa tuo terveydenhuollon laajat palvelut helposti saataville sekä– seuran jäsenille että heidän perheilleen, kertoo miesten ja naisten joukkueiden päävalmentaja Joonas Taina.

– Urheilijalle mahdollinen loukkaantuminen tulee aina yllätyksenä ja on jonkinlainen shokki. Tapaturman sattuessa urheilijoille luotu hoitoketju mahdollistaa urheilijan täydellisen keskittymisen tärkeimpään eli kuntoutumiseen, kun Pihlajalinnan ammattilaiset pitävät huolta käytännön asioista.