Northern Lightsin miehet lohkovoittoon, vahvistuksia loppukaudeksi

A-lohkon voitto tietää oululaisille kotietua elokuussa pelattaviin pudotuspeleihin. Joukkue myös vahvistuu kahdella tutulla pelaajalla viikonlopun Spartans-otteluun.

Miesten II-divisioonaa on pelattu tänä vuonna kahdessa lohkossa, joiden sisällä pelataan runkosarjassa yksinkertainen kuuden ottelun sarja. Ennen viimeistä kierrosta eniten voittoja ovat keränneet Lights (5-0) ja Rovaniemi Nordmen (5-1). Mahdollisessa tasatilanteessa oululaiset sijoittuvat kuitenkin Rovaniemen edellä keskinäisen ottelun voiton ansiosta. Kaikki muut lohkon joukkueet ovat hävinneet jo vähintään kaksi ottelua, joten Lightsin lohkovoitto on varma jo tässä vaiheessa.

Runkosarjan jälkeen oululaisjoukkue kohtaa lohko B:n neljänneksi sijoittuvan joukkueen. Tämä tulee olemaan joku kolmikosta Turku Trojans, Helsinki East City Giants tai Hämeenlinna Tigers. Puolivälierä järjestetään sunnuntaina 7.8. klo 12:30 Castrenin kentällä.

Vahvistuksia loppukaudeksi

Kuten kaikilla joukkueilla, myös Lightsilla on tässä vaiheessa kautta loukkaantumishuolia tietyillä pelipaikoilla. Joukkue saa kuitenkin lisävirtaa näin pudotuspelien alla, kun jo aiemmilta vuosilta tutut Matti Kullas ja Petteri Yli pukevat jälleen oranssipaidan ylleen. Kullas ja Yli ovat tuttuja kasvoja joukkuetta seuranneille jo monen vuoden takaa. Molemmat edustivat seuraa viimeksi kaudella 2021.

Naisten joukkue on pelannut tällä kaudella ykkösdivisioonassa erinomaisen kauden. Naisten MM-kisojen vuoksi I-divisioona on tauolla 20.8. saakka, jolloin naiset isännöivät Jyväskylä Jaguarsia sarjan välieräottelussa.