Osallistuitko SporttiApproon?

Jos osallistuit Northern Lightsin järjestämään SporttiAppro-rastiin 28.9., tämä juttu on sinulle! 😄

Vuonna 1982 perustettu Oulu Northern Lights järjestää amerikkalaisen jalkapallon toimintaa miehissä ja naisissa. Joukkueiden pelikaudet päättyivät elokuussa, ja nyt valmistaudutaan kauteen 2023. Syksy on aikaa, jolloin moni uusi harrastaja tutustuu lajiin.

Järjestämme tavoitteellista toimintaa, jonka keskiössä on sekä henkilökohtainen kehittyminen, että joukkueen kehittyminen kokonaisuutena. Lajiharjoittelu ja ohjattu, lajinomainen fysiikkaharjoittelu yhdistyvät seurassamme – sekä miehissä että naisissa. 💪

Jenkkifutisjoukkueen pelaajamäärä on useita muita lajeja suurempi, jopa 40-50 pelaajaa! Seuramme joukkueet eivät ole täynnä, ja otamme todella mielellämme uusia harrastajia molempiin joukkueisiin. Uusi harrastaja on meille enemmän kuin tervetullut, joten sovit varmasti porukkaan 😌👋

Milloin voin tulla kokeilemaan uudestaan? Järjestättekö alkeiskursseja?

Molempien joukkueiden sisäharjoittelukausi pyörähtää käyntiin heti syysloman jälkeen 1. marraskuuta. Sekä uudet että kokeneemmat pelaajat harjoittelevat talvella Heinäpään Garam Masala -hallissa. Tämän sivun lopusta löytyvät yhteyshenkilöt kertovat mielellään lisää – ota reilusti yhteyttä!

Mitä varusteita tarvitsen?

Syksyn harjoituksissa ei vielä tarvita erikoisvarusteita, kuten kypärää tai hartiasuojia. Pääset tutustumaan toimintaan, jos sinulla on liikuntaan soveltuvat vaatteet ja tekonurmialustalle käyvät kengät. Seura pyrkii lainaamaan varusteita uusille harrastajille mahdollisuuksien mukaan, mutta moni haluaa myös hankkia omat. Joukkueet auttavat mielellään näihin asioihin liittyvissä kysymyksissä.

Tarvitsenko aiempaa kokemusta?

Joukkueiden toimintaan pääsee mainiosti mukaan ilman aiempaa kokemusta lajista. Sinun ei tarvitse tietää lajin sääntöjä. Ei haittaa, vaikket olisi koskaan edes katsonut jenkkifutisottelua. Opetamme kaiken tarpeellisen.

Millaisia lajin harjoitukset ovat?

Vaikka lajista tulee ensimmäisenä mieleen kontakti, iso osa lajitaidoista perustuu oikeanlaiseen liikkeeseen ja vartalonhallintaan. Tämän vuoksi jenkkifutis soveltuu hienosti aloitettavaksi myös yli parikymppisenä. Harjoituksissa treenattavat asiat vaihtelevat hieman pelipaikoittain, mutta kaikille yhteisiä teemoja ovat voimantuotto, nopeat kiihdytykset ja suunnanmuutokset.

Harjoituksiin on turvallista osallistua, vaikka sinulla ei olisikaan lajitietämystä tai kokemusta ennalta 😄 Syksyn harjoituksissa opettelemme lajin perusasioita ja oikeita suoritustekniikoita, joten ne soveltuvat erinomaisesti myös lajiin vasta tutustuvalle.

Haluaisin kokeilla, miltä laji tuntuu.

Sinun on mahdollista tulla harjoituksiin kokeilemaan ja tulla sitten toistekin, jos tykkäät meiningistä 😊 Ilmoittaudu rohkeasti ja kysy lisää, jos askarruttaa!

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä joukkueiden yhteyshenkilöihin, niin kerromme lisää 😉👍

Miehet
Tuomo Tomperi
Tel. / WhatsApp 0400 505 882
tuomo (at) northernlights.fi

Naiset
Anna-Kaisa Sistonen
Tel. / WhatsApp  045 110 3570
northernlightsnaiset (at) gmail.com