Avoimet jenkkifutisharjoitukset marraskuussa

Kiinnostaako jenkkifutis? Tule tutustumaan lajiin 1.11. ja 8.11. Oulussa Garam Masala Areenalla!

Mitä? Kuka?

Vuonna 1982 perustettu Oulu Northern Lights järjestää amerikkalaisen jalkapallon toimintaa miehissä ja naisissa. Joukkueiden pelikaudet päättyivät elokuussa, ja nyt valmistaudutaan kauteen 2023. Syksy on aikaa, jolloin moni uusi harrastaja tutustuu lajiin.

Järjestämme tavoitteellista toimintaa, jonka keskiössä on sekä henkilökohtainen kehittyminen, että joukkueen kehittyminen kokonaisuutena. Lajiharjoittelu ja ohjattu, lajinomainen fysiikkaharjoittelu yhdistyvät seurassamme – sekä miehissä että naisissa. 💪

Jenkkifutisjoukkueen pelaajamäärä on useita muita lajeja suurempi, jopa 40-50 pelaajaa! Seuramme joukkueet eivät ole täynnä, ja otamme todella mielellämme uusia harrastajia molempiin joukkueisiin. Uusi harrastaja on meille enemmän kuin tervetullut, joten sovit varmasti porukkaan 😌👋

Järjestämme avoimet harjoitukset marraskuussa

Oletko ajatellut, millaista jenkkifutiksen harrastaminen voisi olla? Juuri nyt on erinomainen tilaisuus tulla kokeilemaan! Järjestämme marraskuussa kaksi ilmaista avointa harjoitusta, joihin kaikki ovat tervetulleita. Pääset tutustumaan lajiin ohjatusti – tarvitset vain tekonurmelle sopivat kengät ja juomapullon. Avoimissa harjoituksissa ei tarvita erikoisvarusteita, kuten kypärää tai hartiasuojia.

Milloin?

tiistai 1.11. klo 20:15
tiistai 8.11. klo 20:15

Missä?

Garam Masala Areena / Oulun Jalkapallohalli
Isokatu 102, 90120 Oulu
Google Maps

Lisätietoa

Kerromme mielellämme lisää 😉👍

Miehet
Tuomo Tomperi
Tel. / WhatsApp 0400 505 882
tuomo (at) northernlights.fi

Naiset
Anna-Kaisa Sistonen
Tel. / WhatsApp  045 110 3570
northernlightsnaiset (at) gmail.com

Ilmoittautuminen