Tule kokeilemaan jenkkifutista joulukuussa

Kiinnostaako urheiluharrastus, joka kehittää paitsi peruskuntoa, myös nopeutta ja voimaa? Kiinnostaako uudet kaverit ja verkostoituminen? Tule kokeilemaan jenkkifutista joulukuussa.

Amerikkalaisen jalkapallon harrastajamäärät ovat kasvaneet viime vuosina, ja tämä on näkynyt myös Oulussa seuran toiminnan laajenemisena. Tulevana kautena 2023 Oulussa pelataankin korkealla tasolla sekä miesten että naisten joukkueissa. Miesten joukkue nousee I-divisioonaan ja naiset siirtyvät taistelemaan Suomen mestaruudesta Vaahteraliigaan. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että rosterit ovat avoinna uusille pelaajille NYT! 💪

Älä siis jätä mahdollisuutta käyttämättä, vaan tule kokeilemaan lajia. Avoimet kokeilukerrat alkavat joulukuussa torstaisin ja ne pidetään OPS:n harjoitushallilla (Paulaharjuntie 43 A). Halli sijaitsee Castrénin urheilukeskuksen takana. 

Treenit alkavat tasan kello 20.00, joten paikalle olisi hyvä saapua noin. 10-15 minuuttia aiemmin. Luvassa on erilaisia lajinomaisia harjoitteita, joita jokainen pystyy suorittamaan. Lähtötasolla tai aiemmalla tietämyksellä lajista ei ole merkitystä. Kaipaamme joukkoomme kaikenlaisia pelaajia! Harjoituksiin et tarvitse mukaan muuta, kuin tekonurmelle soveltuvat nappulat, juomapullon sekä urheiluun sopivat vaatteet. 

Nähdään harkoissa! 

Mitä?

Avoimet jenkkifutistreenit!

Missä?

OPS:n harjoitushalli (Paulaharjuntie 43 A)

Milloin?

torstai 1.12. klo 20–21.00
torstai 8.12. klo 20–21.00
torstai 15.12. klo 20–21.00

Voit osallistua valitsemallesi kerralle tai vaikka kaikille kerroille!

Miksi?

Koska me halutaan sut mukaan! 😅

Paljonko maksaa?

Opiskelijat 0 €, muille 5 € / krt

Lisätietoa

Heräsikö kysyttävää? Kerromme mielellämme lisää 😉👍

Miehet
Tuomo Tomperi
Tel. / WhatsApp 0400 505 882
tuomo (at) northernlights.fi

Naiset
Anna-Kaisa Sistonen
Tel. / WhatsApp  045 110 3570
northernlightsnaiset (at) gmail.com