Northern Lights Football

Tule jenkkifutiksen peruskurssille!

Oulu Northern Lights järjestää jenkkifutiksen peruskurssin syksyllä 2023 niin miehille kuin naisillekin. Kurssi järjestetään Castrenin kentällä (Paulaharjuntie 43) maanantaista 11.9. alkaen.

Peruskurssilla pääset kokeilemaan lajia käytännössä ja tutustumaan myös lajissa käytettyihin varusteisiin. Kaksi kertaa viikossa järjestettävä kurssi alkaa 11.9.2023 ja kestää lokakuun alkupuoleen asti. Maanantaisin treenataan klo 19:50 alkaen, torstaisin 18:20 (naiset) tai 19:50 (miehet) alkaen.

Kurssin päätteeksi on mahdollista jatkaa joukkueiden toiminnassa. Järjestämme sekä miehissä että naisissa tavoitteellista toimintaa, jonka keskiössä on sekä henkilökohtainen kehittyminen, että joukkueen kehittyminen kokonaisuutena.

Tarvitsenko aiempaa kokemusta?

Kurssi on suunniteltu siten, ettet tarvitse aiempaa kokemusta lajista. Sinun ei tarvitse tietää lajin sääntöjä. Ei haittaa, vaikket olisi koskaan edes katsonut jenkkifutisottelua. Opetamme kaiken tarpeellisen.

Haluaisin kokeilla, miltä laji tuntuu.

Sinun on mahdollista tulla harjoituksiin kokeilemaan ja tulla sitten toistekin, jos tykkäät meiningistä 😊 Ilmoittaudu rohkeasti ja kysy lisää, jos askarruttaa!

Mitä varusteita tarvitsen?

Tarvittavat lajivarusteet, eli kypärän ja hartisuojat, saat seuralta. Ota mukaasi tekonurmelle soveltuvat nappulakengät, jos mahdollista.

Millaisia peruskurssin harjoitukset ovat?

Suojavarusteista huolimatta kontakti kurssilla on hyvin rajoitettua ja valvottua. Kurssille on turvallista osallistua, vaikka sinulla ei olisikaan lajitietämystä tai kokemusta ennalta.

Järjestetäänkö miehille ja naisille erilliset harjoitukset?

Sekä miesten että naisten peruskurssit järjestetään samaan aikaan, mutta miehet ja naiset harjoittelevat omissa ryhmissään erikseen.

Kenelle? Mitä maksaa?

Syksyn peruskurssi soveltuu kaikenkokoisille pelaajille 16-vuotiaista ylöspäin. Miehet ja naiset harjoittelevat erikseen. Kurssin hinta on 20 euroa, Unimovella 15 euroa.

Uskallanko oikeasti ilmoittautua?

Aivan varmasti! Useimmat joukkueidemme pelaajista ovat aloittaneet aikuisiällä. Suurin osa on tullut mukaan peruskurssin kautta. Liki kukaan ei ole etukäteen tiennyt, millaista joukkueessa oikeasti on 😅

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä kurssin vastuuhenkilöön mahdollisimman pian! Kurssille otetaan lainavarusteiden määrästä johtuen rajallinen määrä osallistujia, ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Miehet
Tuomo Tomperi
Tel. / WhatsApp 0400 505 882
tuomo (at) northernlights.fi

Naiset
Riikka Kuru
Tel. / WhatsApp  040 669 8181
northernlightsnaiset (at) gmail.com