Northern Lights Football

Naisten jenkkifutiksen alkeiskurssi Oulussa

Oletko etsimässä uutta lajia, jossa yhdistyy voima, nopeus ja taktiset kuviot? Northern Lightsin naiset järjestävät jenkkifutiksen alkeiskurssin marras-joulukuun taitteessa täällä Oulussa! Kurssi on tarkoitettu yli 15-vuotiaille naisille, jotka haluavat oppia uutta ja haastaa itseään.

Jenkkifutis on urheilulaji, joka vaatii pelaajilta monipuolisia taitoja. Se ei ole vain fyysinen laji, vaan myös älyllinen. Tämän vuoksi kurssilla opetellaan sekä pelillisiä että taktisia elementtejä. Harjoitukset keskittyvät perusasioiden opetteluun, kuten pallonkäsittelyyn, juoksemiseen ja heittämiseen. Lisäksi käydään läpi eri pelipaikkojen rooleja ja vastuita kentällä.

Alkeiskurssilla pääset kokeilemaan lajia käytännössä ja tutustumaan myös lajissa käytettyihin varusteisiin. Kurssi koostuu kolmesta harjoituspäivästä:

– ma 27.11. klo 20:30-22 (Garam Masala Areena)
– ma 4.12. klo 20:30-22 (Garam Masala Areena)
– la 9.12. klo 10-16 (HauPa-halli, Haukipudas)

Seura järjestää kurssilaisia varten kyydin HauPa-hallille Oulusta 😊

Tarvitsenko aiempaa kokemusta?

Kurssille osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta jenkkifutiksesta 👍 Tärkeintä on innostus oppimiseen ja halu kokeilla jotain uutta. Kurssi tarjoaa turvallisen ja kannustavan ympäristön, jossa jokainen voi kehittyä omassa tahdissaan. Valmentajamme ovat kokeneita ja ammattitaitoisia, ja he auttavat sinua oppimaan uusia taitoja.

Miksi jenkkifutis?

Urheiluharrastus joukkueessa tuo monia hyötyjä niin fyysiselle kuin psyykkisellekin terveydelle. Jenkkifutiksen pelaaminen kehittää voimaa, nopeutta, kestävyyttä ja koordinaatiota. Se myös opettaa keskittymään ja tekemään päätöksiä nopeasti paineen alla. Lisäksi se luo itseluottamusta ja vahvistaa itsetuntoa 😊👍

Naisten jenkkifutiksen suosio on kasvanut viime vuosina merkittävästi, sekä maailmanlaajuisesti että Suomessa. Laji tarjoaa naisille mahdollisuuden haastaa itseään ja osoittaa, että he voivat menestyä perinteisesti miesten lajina pidetyssä jenkkifutiksessa. Kurssi on loistava tilaisuus tutustua lajiin ja kokeilla omia rajojaan 💪💪

Mitä varusteita tarvitsen?

Tarvittavat lajivarusteet, eli kypärän ja hartisuojat, saat seuralta. Ota mukaasi tekonurmelle soveltuvat nappulakengät, jos mahdollista.

Millaisia kurssin harjoitukset ovat?

Suojavarusteista huolimatta kontakti kurssilla on hyvin rajoitettua ja valvottua. Kurssille on turvallista osallistua, vaikka sinulla ei olisikaan lajitietämystä tai kokemusta ennalta.

Kenelle? Mitä maksaa?

Kurssi soveltuu kaikenkokoisille naispelaajille 15-vuotiaista ylöspäin. Kurssi on ilmainen.

Jenkkifutis on myös loistava tapa tutustua uusiin ihmisiin ja luoda pysyviä ystävyyssuhteita. Joukkuehenki on tärkeä osa lajia, ja kurssilla pääset osaksi tiivistä yhteisöä. Harjoitukset tarjoavat mahdollisuuden työskennellä yhdessä joukkueen muiden pelaajien kanssa ja oppia toimimaan tehokkaasti ryhmän jäsenenä.

Uskallanko oikeasti ilmoittautua?

Aivan varmasti! Useimmat joukkueidemme pelaajista ovat aloittaneet aikuisiällä. Suurin osa on tullut mukaan peruskurssin kautta. Liki kukaan ei ole etukäteen tiennyt, millaista joukkueessa oikeasti on 😅

Miksi siis et tarttuisi tilaisuuteen ja ilmoittautuisi mukaan? Saat uusia taitoja ja pääset kokemaan hienoja hetkiä yhdessä joukkueen kanssa. Ehkäpä löydät myös uuden intohimon elämääsi. Jenkkifutis tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittyä sekä fyysisesti että henkisesti.

Kiinnostuitko?

Ilmoittaudu mukaan nyt ja astu rohkeasti uudelle urheilulliselle polulle! Naisten jenkkifutiksen alkeiskurssi tarjoaa sinulle mahdollisuuden oppia uutta, haastaa itseäsi ja löytää uusi rakkaus urheilun maailmaan.

Riikka Kuru
Tel. / WhatsApp  040 669 8181
northernlightsnaiset (at) gmail.com