Northern Lights Football

Naisten jenkkifutiksen avoimet treenit Oulussa 4.-11.3.

Oletko etsimässä uutta lajia kesäksi? Northern Lightsin naiset järjestävät jenkkifutiksen avoimia treenejä maaliskuussa täällä Oulussa! Ilmaiset treenit on tarkoitettu yli 15-vuotiaille naisille, jotka haluavat oppia uutta ja haastaa itseään.

Avoimissa treeneissä tutustutaan jenkkifutiksen alkeisiin ja perustekniikoihin joukkueen pelaajien ja valmennuksen kanssa. Harjoitukset keskittyvät perusasioiden opetteluun, kuten pallonkäsittelyyn, juoksemiseen ja heittämiseen. Lisäksi käydään läpi eri pelipaikkojen rooleja ja vastuita kentällä.

Avoimissa harjoituksissa pääset kokeilemaan lajia käytännössä ja tutustumaan myös lajissa käytettyihin varusteisiin turvallisesti. Avoimia harjoituksia järjestetään kolmena harjoituspäivänä:

– ma 4.3. klo 20:30-22 (Garam Masala Areena)
– ke 6.3. klo 21-22:15 (Garam Masala Areena)
– ma 11.3. klo 20:30-22 (Garam Masala Areena)

Ei haittaa, jos et ehdi kaikkiin harjoituksiin! Voit mainiosti osallistua vain niihin, joihin ehdit 😊

Tarvitsenko aiempaa kokemusta?

Avoimiin harjoituksiin osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta jenkkifutiksesta 👍 Tärkeintä on innostus oppimiseen ja halu kokeilla jotain uutta. Tarjoamme turvallisen ja kannustavan ympäristön, jossa jokainen pääsee tutustumaan lajiin omassa tahdissaan.

Miksi jenkkifutis?

Urheiluharrastus joukkueessa tuo monia hyötyjä niin fyysiselle kuin psyykkisellekin terveydelle. Jenkkifutiksen pelaaminen kehittää voimaa, nopeutta, kestävyyttä ja koordinaatiota. Se myös opettaa keskittymään ja tekemään päätöksiä nopeasti paineen alla. Lisäksi se luo itseluottamusta ja vahvistaa itsetuntoa 😊👍

Naisten jenkkifutiksen suosio on kasvanut viime vuosina merkittävästi, sekä maailmanlaajuisesti että Suomessa. Laji tarjoaa naisille mahdollisuuden haastaa itseään ja osoittaa, että he voivat menestyä perinteisesti miesten lajina pidetyssä jenkkifutiksessa. Treenit ovat loistava tilaisuus tutustua lajiin 💪💪

Mitä varusteita tarvitsen? Millaisia avoimet harjoitukset ovat?

Avoimissa treeneissä harjoitellaan perustaitoja ilman kontaktia. Et toki tarvitse omia jenkkifutisvarusteita osallistuaksesi. Otathan mukaasi tekonurmelle soveltuvat kengät, jos mahdollista.

Avoimiin treeneihin on turvallista osallistua, vaikka sinulla ei olisikaan lajitietämystä tai kokemusta ennalta.

Kenelle? Mitä maksaa?

Treenit soveltuvat kaikenkokoisille naispelaajille 15-vuotiaista ylöspäin. Treenit ovat ilmaisia. Jos lajikärpänen puraisee, ehdit vielä mainiosti mukaan tulevan kesän pelikaudelle. Kerromme joukkueen toiminnasta tottakai mielellämme lisää!

Jenkkifutis on myös loistava tapa tutustua uusiin ihmisiin ja luoda pysyviä ystävyyssuhteita. Joukkuehenki on tärkeä osa lajia, ja kanssamme pääset osaksi tiivistä yhteisöä. Harjoitukset tarjoavat mahdollisuuden työskennellä yhdessä joukkueen muiden pelaajien kanssa ja oppia toimimaan tehokkaasti ryhmän jäsenenä.

Uskallanko oikeasti ilmoittautua?

Aivan varmasti! Useimmat joukkueidemme pelaajista ovat tutustuneet lajiin aikuisiällä. Liki kukaan ei ole etukäteen tiennyt, millaista joukkueessa oikeasti on 😅

Miksi siis et tarttuisi tilaisuuteen ja ilmoittautuisi mukaan? Saat uusia taitoja ja pääset kokemaan hienoja hetkiä yhdessä joukkueen kanssa. Ehkäpä löydät myös uuden intohimon elämääsi. Jenkkifutis tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittyä sekä fyysisesti että henkisesti.

Kiinnostuitko?

Ilmoittaudu rohkeasti mukaan ottamalla yhteyttä joukkueenjohtajaamme Riikkaan 😊

Riikka Kuru
Tel. / WhatsApp  040 669 8181
northernlightsnaiset (at) gmail.com