Oululainen! Tule kokeilemaan jenkkifutista 27.11.

Kiehtooko jenkkifutis lajina? Tiesitkö, että myös Oulussa voi harrastaa lajia? Tule tutustumaan lajiin lauantaina 27. marraskuuta Heinäpään Garam Masala Areenalle. Sekä miehet että naiset ovat tervetulleita 😊

Harjoituksissa pääset kokeilemaan lajia käytännössä ja tutustumaan myös lajissa käytettyihin varusteisiin. Harjoitus järjestetään lauantaina 27.11. klo 15-19.

Tarvitsenko aiempaa kokemusta?

Harjoitukset on suunniteltu siten, ettet tarvitse aiempaa kokemusta lajista. Sinun ei tarvitse tietää lajin sääntöjä. Ei haittaa, vaikket olisi koskaan edes katsonut jenkkifutisottelua. Opetamme kaiken tarpeellisen.

Haluaisin kokeilla, miltä laji tuntuu.

Sinun on mahdollista tulla kokeilemaan ja tulla sitten myöhemminkin, jos tykkäät meiningistä 😊 Ilmoittaudu rohkeasti ja kysy lisää, jos askarruttaa!

Mitä varusteita tarvitsen?

Tarvittavat lajivarusteet, eli kypärän ja hartisuojat, saat seuralta. Ota mukaasi tekonurmelle soveltuvat nappulakengät, jos mahdollista.

Millaisia harjoitukset ovat?

Suojavarusteista huolimatta kontakti tulee olemaan rajoitettua ja valvottua. Harjoituksiin on turvallista osallistua, vaikka sinulla ei olisikaan lajitietämystä tai kokemusta ennalta.

Kenelle? Mitä maksaa?

Harjoitukset soveltuvat kaikenkokoisille pelaajille 16-vuotiaista ylöspäin. Miehet ja naiset harjoittelevat erikseen. Harjoituksiin osallistuminen on maksutonta.

Alle 20-vuotialle seurassamme on lisäksi U20-joukkue. Tule rohkeasti mukaan!

Uskallanko oikeasti ilmoittautua?

Aivan varmasti! Useimmat joukkueidemme pelaajista ovat tutustuneet lajiin aikuisiällä. Liki kukaan ei ole etukäteen tiennyt, millaista lajin harrastaminen oikeasti on 😅

Voit lukea lisää nuorten pelaajiemme kokemuksista tämän artikkelin kautta. Artikkelin lopussa on myös vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä oman joukkueesi vastuuhenkilöön mahdollisimman pian! Mukaan voidaan ottaa lainavarusteiden määrästä johtuen rajallinen määrä osallistujia, ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Miehet
Tuomo Tomperi
Tel. / WhatsApp 0400 505 882
tuomo (at) northernlights.fi

Naiset
Anna-Kaisa Sistonen
Tel. / WhatsApp  045 110 3570
northernlightsnaiset (at) gmail.com