Northern Lights Football

Tule jenkkifutiksen peruskurssille!

Oulu Northern Lights järjestää jenkkifutiksen peruskurssin syksyllä 2022 niin miehille kuin naisillekin. Kurssi järjestetään Castrenin kentällä 12.9. alkaen.

Peruskurssilla pääset kokeilemaan lajia käytännössä ja tutustumaan myös lajissa käytettyihin varusteisiin. Kaksi kertaa viikossa järjestettävä kurssi alkaa 12.9.2022 ja kestää lokakuun alkupuoleen asti. Maanantaisin treenataan klo 18:20 alkaen, keskiviikkoisin 19:50 alkaen.

Oletko alle 20-vuotias? Lue lisää U20-toiminnasta ja peruskurssista täältä.

Kurssin päätteeksi on mahdollista jatkaa joukkueiden toiminnassa. Järjestämme sekä miehissä että naisissa tavoitteellista toimintaa, jonka keskiössä on sekä henkilökohtainen kehittyminen, että joukkueen kehittyminen kokonaisuutena.

Jenkkifutis on laji, jossa fyysisillä ominaisuuksilla on suuri merkitys. Lajiharjoittelu ja ohjattu, lajinomainen fysiikkaharjoittelu yhdistyvät seurassamme – sekä miehissä että naisissa. 💪 Edustusjoukkueessa fysiikkatreenistä vastaa valmentaja Teemu Haverinen.

Tarvitsenko aiempaa kokemusta?

Kurssi on suunniteltu siten, ettet tarvitse aiempaa kokemusta lajista. Sinun ei tarvitse tietää lajin sääntöjä. Ei haittaa, vaikket olisi koskaan edes katsonut jenkkifutisottelua. Opetamme kaiken tarpeellisen.

Haluaisin kokeilla, miltä laji tuntuu.

Sinun on mahdollista tulla harjoituksiin kokeilemaan ja tulla sitten toistekin, jos tykkäät meiningistä 😊 Ilmoittaudu rohkeasti ja kysy lisää, jos askarruttaa!

Mitä varusteita tarvitsen?

Tarvittavat lajivarusteet, eli kypärän ja hartisuojat, saat seuralta. Ota mukaasi tekonurmelle soveltuvat nappulakengät, jos mahdollista.

Millaisia peruskurssin harjoitukset ovat?

Suojavarusteista huolimatta kontakti kurssilla on rajoitettua ja valvottua. Kurssille on turvallista osallistua, vaikka sinulla ei olisikaan lajitietämystä tai kokemusta ennalta.

Kenelle? Mitä maksaa?

Syksyn peruskurssi soveltuu kaikenkokoisille pelaajille 16-vuotiaista ylöspäin. Miehet ja naiset harjoittelevat erikseen. Kurssin hinta on 20 euroa, OKKL:n sporttipassilla 15 euroa. Kurssi maksetaan käteisellä.

Alle 20-vuotialle seurassamme on lisäksi U20-joukkue. Myös U20-ikäiset osallistuvat peruskurssille. Tule rohkeasti mukaan!

Uskallanko oikeasti ilmoittautua?

Aivan varmasti! Useimmat joukkueidemme pelaajista ovat aloittaneet aikuisiällä. Suurin osa on tullut mukaan peruskurssin kautta. Liki kukaan ei ole etukäteen tiennyt, millaista joukkueessa oikeasti on 😅

Voit lukea lisää nuorten pelaajiemme kokemuksista tämän artikkelin kautta. Artikkelin lopussa on myös vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä kurssin vastuuhenkilöön mahdollisimman pian! Kurssille otetaan lainavarusteiden määrästä johtuen rajallinen määrä osallistujia, ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Miehet
Tuomo Tomperi
Tel. / WhatsApp 0400 505 882
tuomo (at) northernlights.fi

Naiset
Anna-Kaisa Sistonen
Tel. / WhatsApp  045 110 3570
northernlightsnaiset (at) gmail.com