Jenkkifutiksen U20-joukkue rakentuu, kannustimena pienemmät kausimaksut

Oulu Northern Lights panostaa tällä kaudella voimakkaasti alle 20-vuotiaiden ikäluokkaan. Kannustimena seura tukee U20-ikäisten harrastusta matalampien kausimaksujen muodossa.

Northern Lightsin miesten joukkueen tavoitteena on luoda ympäristö, johon mahdollisimman monen on helppo tulla mukaan. Joukkueen toiminnasta aiheutuu kuitenkin kuluja, joista merkittävä osa katetaan harrastajien itsensä toimesta. Hikipisaroiden lisäksi harrastus vaatii täten myös pientä rahallista panostusta.

Tulevalle kaudelle järjestämme miesten joukkueen rinnalla toimintaa myös U20-ikäisille. Tulevalla kaudella alle 20-vuotiaiden (2002 tai sitä myöhemmin syntyneet) kausimaksu on 200 euroa. Toivomme, ettei raha muodostu kenellekään esteeksi harrastaa amerikkalaista jalkapalloa 😊 Pienemmällä kausimaksulla haluamme madaltaa nuorten kynnystä osallistua toimintaan.

Haluaisitko tietää lisää U20-toiminnasta? Lue tästä artikkelista, mitä nuoret pelaajamme ajattelevat toiminnastamme.

Kiinnostuitko?

Northern Lights järjestää avoimet harjoitukset lauantaina 27.11. Heinäpään Garam Masala Areenalla. Ota yhteyttä Tuomo Tomperiin ja tule rohkeasti kokeilemaan! Tarvitset vain tekonurmialustalle sopivat kengät ja juomapullon. Muut varusteet saat seuralta. Voit lukea harjoituksista lisää täällä.

Tuomo Tomperi
Tel. / WhatsApp 0400 505 882
tuomo (at) northernlights.fi