Juniorijoukkueet

Seuran kevätkokous 2024

Seuran sääntömääräinen kevätkokous järjestetään maanantaina 6.5. klo 18 osoitteessa Sammonkatu 6.

Seuran kevätkokous

Seuran sääntömääräinen kevätkokous järjestetään keskiviikkona 2.8. klo 17. Kokouksen pitopaikka tarkentuu.

Northern Lightsin kevätkokous siirtyy

Seuran sääntömääräinen kevätkokous oli aiemmin ilmoitettu järjestettäväksi Raatin uimahallin kabinetissa perjantaina 5.5. Kokous siirtyy. Uusi aika ilmoitetaan myöhemmin.

Northern Lights järjestää U20-toimintaa myös kaudella 2023

Tämän vuoden onnistunut yhteistyö Wasa Royalsin kanssa saa jatkoa myös tulevana kesänä. Lightsin pojat olivat auttamassa Royalsia SM-kolmoseksi.

Naisten kausi alkaa, kausikortteja saatavilla

Naisten joukkueen kotiavaus Kotka Eaglesia pelataan nyt sunnuntaina klo 12.30 alkaen Castrenilla. Tue seuraa kausikortilla ja tule kannustamaan!

Northern Lightsin kevätkokous Castrenilla

Seuran sääntömääräinen kevätkokous järjestetään Castrenin kentän lasikopissa perjantaina 13.5. klo 17.

Jenkkifutiksen parissa viihtyy, kertovat nuoret pelaajat

Moi! Tiesitkö, että Northern Lights perustaa kesäksi 2022 alle 20-vuotiaiden poikien jenkkifutisjoukkueen? Tämän ns. ”U20-joukkueen” toiminta alkaa nyt syksyllä. Jenkkifutis on vauhdikas ja jännittävä kontaktilaji, joka on nykyään NFL:n myötä ainakin hieman tuttu monelle suomalaisellekin. Sosiaalisesta mediasta löytyy runsaasti huippusuorituksia Yhdysvaltojen college- ja ammattilaissarjoista. Laji kiehtoo 😊 Moni ei kuitenkaan ehkä ole ajatellut, että jenkkifutista …

Alle 20-vuotiaiden nuorten jenkkifutistoimintaa Oulussa 😻

Oletko syntynyt 2002 tai myöhemmin, ja jenkkifutis kiinnostaa? Northern Lights käynnistää kaudelle 2022 tähtäävää alle 20-vuotiaiden poikien junioritoimintaa Oulussa! 😀🧡 Kauden 2022 joukkueen kokoaminen aloitetaan syksyllä 2021. Syyskuun ensimmäiset treenit järjestetään 14. syyskuuta. Treenejä on tiistaisin ja torstaisin lokakuun puoleenväliin saakka. On täysin OK tulla kokeilemaan lajia sitoutumatta sen pidemmälle! Kokeilemalla selviää, haluaako treenaamista jatkaa. …